|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Odlewek bądź próbek pewnych perfum, w zamian ....
Witam!
Szukam "swojego zapachu". Po opisach róznych wiem, że chciałabym spróbować: - Gucci Eau de parfum II - Gucci Rush 2 - Kenzo - Le monde est beau - Givenchy Amirage - In Love again (Jasmin) - tu też większe ilości Szukam tez innych ciekawych zapachów. Lubie perfumy z nutą czarnej porzeczki, niezbyt ciężkie, w stronę słodkich. Do wymiany to co w wątkach w podpisie lub próbki (niektore juz troche u mnie leza, gdyz mi nie podpasowal zapach): - Lolita Lempicka (oryginalna próbka, raz psiknieta) - Eau de LYS (oryginalna probka, ok 1/3 probki) - Emotion pierre cardain (oryginalna probka, ok 1/2 probki) - Givenchy - ange ou demon (oryginalna próbka, raz psiknieta) - Versace woman (oryginalna próbka, kilka razy psiknieta) - L'Eau Par Kenzo (oryginalna próbka, raz psiknięta) - Obsession night (CK) (oryginalna próbka, raz psiknięta) - Burberry London (robiona, na przetestowanie) - Nina Ricci L'air du temps (robiona, na przetestowanie lub pełna próbka) - Dolce Vita (robiona, na przetestowanie) - V Valentine (robiona, na przetestowanie) - Ferre (oryginalna próbka, pół próbki) - Baby doll (robiona próbka, na przetestowanie)
Wymiana Edytowane przez connie Czas edycji: 2008-10-09 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.