|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
tak sobie narzekam - kilka godzin przed męczącą podróżą
Za kilka godzin jadę do Polski. Po raz kolejny podróż, większość stacji benzynowych, przydrożnych barków itp. znam już na pamięć. W Polsce: dużo fajnych rzeczy. Kina. Teatry. Książki. Przyjaciele. Tanie kosmetyczki, tani fryzjerzy (porównując z tymi tutaj). Rodzina. Picie do rana, imprezy, spotkanka, ulubione kawiarnie. Moja praca naukowa. Mój dentysta i mój ginekolog, moje ukochane polskie jedzenie.
W Holandii: mój Meżczyzna. I nasze mieszkanko. I nasze wspólne życie, podtrzymywane kiedy jestem w Polsce za pomocą internetu, telefonów, smsów. Za kilka godzin jadę, właśnie się pakuję (nie cierpię tego robić). Tak sobie pomyślałam, że do Was napiszę, jak mi (tak troszkę) smutno, i jak mimo wszystko rozdarta się czuję. Tak miniamlnie, ale jednak. A jednocześnie jestem bardzo wdzięczna Bogu, że mam aż tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: tak sobie narzekam - kilka godzin przed męczącą podróżą
![]() jedź bezpiecznie ![]() To może i ja sobie ponarzekam ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Re: tak sobie narzekam - kilka godzin przed męczącą podróżą
Spokojnej podrozy Ci zycze.
Ja tez juz zaczynam sie pakowc, pomimo tego,ze do wyjazdu prawie dwa tygodnie - i chociaz jeszcze tyle rzeczy do zalatwienia, "duchem" jestem juz w Pl. Alez dobrze rozumiem Twoje "male rozdarcie".... Pozdrawiam cieplo... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.