|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ksiązka którą warto przeczytać!!!!!!
Dziewczyny
![]() Ja jestem fanką thrillerów madycznych. Uwielbam Cooka . Chciałabym rozszerzyć horyzonty. Co polecicie ![]() Mogą też być ksiazki z gatunku "łatwe i przyjemne" ![]() POzdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Ksiązka którą warto przeczytać!!!!!!
forum : kultura
tam jest mnóstwo takich tematów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;2719893]forum : kultura
tam jest mnóstwo takich tematów[/quote] ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja również bardzo lubię tego autora. Szczególnie przypadla mi do gusta książka Wstrząs.
![]() Jeżeli lubisz thillery i niekoniecznie muszą być tylko medyczne ![]() - J.M Grange (szczegolnie Purpurowe rzeki) - H.Coben - G. Masterton (np. Bezsenni) - J.Deaver (Kolekcjoner kości) Edytowane przez evangeline Czas edycji: 2006-09-19 o 13:55 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Polecam "Sto lat samotności" G.G.Marqueza z pewnością się spodoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Polecam "Tylko razem z corka"oraz "Kwiat pustyni"-obie na faktach!!
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ksiazki Paulo Coelho( nie wiem jak sie pisze)
"My dzieci z dworca Zoo" "Cpun" To ksiazki o tematyce lekkiej w czytaniu i takiej wciagajacej ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Anka766 King "Sklepik z marzeniami" a tak dokładnie z takiej tematyki jak napisałaś (thrillery ) nie bardzo mogę polecać bo nie czytam ![]() A lekka i przyjemna to też nie za bardzo bo ja nie czytam lekkich ksiązek ( hyhy to taki dziwny punkt mojego charakteru ![]() Izabela Sowa - "zielone jabłuszko" , " herbatniki z jagodami" itd lekkie całkiem i dowcipne , na szybki relaks i uśmiech. Niezbyt duzo głębszych przemysleń. "Smażone zielone pomidory " F. Flagg Bardzo polecam "Pestke" Anny Kowalskiej - ta już bardziej do zastanowienia i naprawdę przejmująca historia z wyższej półki - polecam gorąco historia o kobiecie - kochance. Nawet się popłakałam. Na jej podstawie film nakręcono. Mi się dobrze czytało " Weź orchideę, koziego mleka ..." Elżbieta Płaszewska - też gorąco polecam , ciekawie napisana , troche zakręcona, z kobieatmi w roli głównej ![]() w tym momencie nie pamiętam wszystkiego co byłoby lekkie i przyjemne z tych co czytałam ale jak sobie przypomne tytuły i autorów to będe wrzucać ^^ z opisem bo nie wszystko co mi się lekko czytało może innym się podobać hyhy
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
hej
polecam Ci bardzo gorąco: "Dawka geniuszu", Glynn Alan opis: Lek, który stymuluje pracę mózgu. Pobudza inteligencję, wyzwala energię, wspomaga pamięć. Pozwala tak szybko przetwarzać informacje, że można dostrzec prawidłowości na rynku papierów wartościowych... Eddie Spinola bierze taki lek. I zarabia pieniądzie, o jakich mu się nie śniło. Do chwili, aż pojawiają się skutki uboczne... mnie bardzo wciągneła ![]() Edytowane przez madlen0 Czas edycji: 2008-11-18 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o thrillery medyczne ja polecam książki M. Palmera. A jeżeli chodzi o zwykłe thrillery to Alex Kava jest godna polecenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.