|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Panna Młoda z DYSKOPATIĄ :(
I właśnie tego dotyczy mój problem... we wrześniu powiem sakramentalne TAK... całe wesele już jest przygotowane... jednakże wizja jego przejścia mnie przeraża. Od ponad 3 lat choruje na dyskopatię. Od 1,5 miesiąca boli mnie codziennie. Na mojej twarzy rysują się grymasy.. nie pomogły zastrzyki, masaże... nic. Jak mam przeżyć ten dzień w bólu? Raz mniejszym, raz większym? Czy któraś z Was ma taki sam problem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panna Młoda z DYSKOPATIĄ :(
A nie chodzisz na rehabilitację?Nie ćwiczysz?Zastrzyki niewiele pomogą, przynajmniej mi nie pomagały. Teoretycznie mam ten sam problem, ale mogę normalnie funkcjonować i imprezować
![]() Ale bardzo dobrze Cię rozumiem. Musisz spróbowac od tej strony, ja inaczej sobie nie woybrażam jak mozna polepszyc swój stan inaczej niż wzmocnieniem mięśni, bo o to głównie chodzi przy dyskopatii. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
oczywiście - właśnie kończę serię zabiegów (w piątek ostatni) rehab. i... nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
lekarze mi mówili, że taki zabieg niekoniecznie pomoże a i tak trzeba rehabilitację. Ale taka rehabilitacja trwa ok. 6 miesięcy chyba. W sumie zdążyłabyś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.