![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Idzie jesień
no i mamy koniec lata........
Lubicie jesień? Bo ja uwielbiam, to dla mnie najpiękniesza pora roku, ale się cieszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Idzie jesień
Też lubię jesień. Za brak upałów, których nie znoszę, za piękne kolory.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
A ja nie przepadam za jesienia
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja nie lubie ani jesieni ani zimy. Tez jestem cieplolubna. Nie znosze deszczu, pluchy, pochmurnych dni... Wiosna i latem tez sa w naturze piekne kolory... Nawet piekniejsze niz te na jesiennych lisciach. Z reszta, jesienia liscie najczesciej sa mokre wiec nawet nie mozna sobie popatrzec na ich piekne kolory
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Nie przepadam za jesienia. Bywa piekna, malownicza-jesli jest ladna pogoda, a roslinnosc ladnie sie wybarwia.
Ale to smutna pora roku, pora obumierania, nadchodzacych chlodow itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
narazie jesień jest cieplejsza od lata
![]() kocham każdą porę roku, ale najbardziej zimę ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Na razie jeszcze jest lato :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam Jesień
![]() ![]() - deszcze, podczas których można siedzieć w cieplutkim pokoiku i słuchać odgłosów kropel bębniących o szybę - wiaterek który szaleje na dworze lub rozwiewa włoski albo dmucha w zmęczoną od przesiadywania w ciemnych pomieszczeniach twarzyczkę - ciepłe herbatki popijane w deszczowe dni - kolory na drzewach tak cudne że wzroku nie można oderwać - spadające liście które przyjemnie szeleszczą kiedy się po nich chodzi - ciepłe wełniane sweterki i długie kolorowe szaliki ![]() - oczekiwanie na śnieg i euforia, kiedy spadnie po raz pierwszy ...mogłabym tak wymieniać i wymieniać ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Uwiebiam jesień
![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/w-agora/view.php...key=1063826370
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Joey
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kocham jesień suchą i spokojną i kocham mokrą i brudzącą nogawki spodni ![]() Joey napisał(a): > Uwielbiam Jesień ![]() ![]() > - deszcze, podczas których można siedzieć w cieplutkim pokoiku i słuchać odgłosów kropel bębniących o szybę > - wiaterek który szaleje na dworze lub rozwiewa włoski albo dmucha w zmęczoną od przesiadywania w ciemnych pomieszczeniach twarzyczkę > - ciepłe herbatki popijane w deszczowe dni > - kolory na drzewach tak cudne że wzroku nie można oderwać > - spadające liście które przyjemnie szeleszczą kiedy się po nich chodzi > - ciepłe wełniane sweterki i długie kolorowe szaliki ![]() > - oczekiwanie na śnieg i euforia, kiedy spadnie po raz pierwszy > ...mogłabym tak wymieniać i wymieniać ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ja też bardzo lubię jesień, ale tylko taką suchą, słoneczną.Szkoda tylko, że po jesieni znowu nie przychodzi lato, moim zdaniem taki układ byłby idealny.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam jesien. Jej kolory, zapach... Ta pora roku kojarzy mi sie z dziecinstwem, ze spacerami razem z rodzicami. Jesienia mimo zmniejszonej ilosci slonca, ja czuje, ze mam w sobie mnostwo energii i weny...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Wielu ludzi uważa jesień za porę smutną, i to też lubię w jesieni. Nie czuję takiej "presji" żeby być szczęśliwą, po prostu...to samo przychodzi, w koncu jesien jest cudowna
![]() ![]() ![]() Cmokas dla Margo, Babci, Koko, Manolity (mi też jesien kojarzy sie z dziecinstwem i spacerami z rodzicami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
buuu... a dla mnie nie ma cmokasa bo nie lubie jesieni
![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
bardzo lubie jesień bo jestem jesienną kobietką
![]() najbardziej podoba mi sie taka sucha,słoneczna ale niekoniecznie ciepła jesień,bo słońce wtedy już świeci inaczej nie tak intensywnie jak latem i cienie sa takie miękkie i leniwe,powietrze oczyszczone po dusznych miesiącach no i te liście ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dobra, będę tolerancyjna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
a ja nie znosze jesieni i zimy (mogłabym zasnąc jak niedzwiedz),nie lubie zakładac na siebie ton ciuchów ,szczegónie przy wyjsciu z córka która po ubraniu na cebulke ,krzyczy ,ze chce siku
![]() nie lubie wiecznej pluchy ,mokrych butów ,trzymanie parasola i tony zakupów plus małej ![]() nie znosze wsawania wczesnie gdy na dworze jeszcze ciemno,zimno a trzeba wyjsc na dwór, mam non stop zimne stopy i dłonie,dziecko choruje grrr ,uwelbiam lato i 30 stopniowe upały ![]() pzdr ciepło paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Zacytuje kawałek pewnej ksiazki, autorka pieknie ubrała w słowa to co ja rowniez czuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
kocham jesien bo na jesieni przyszlam na swiat, i ona wcale nie kojarzy mi sie z obumieraniem. kocham jesien za eter i za to ze bezkarnie moge plakac z deszczem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Mokro, szaro, smętnie, ciemno i zimno... brrr!!! Na szczęście do listopada jeszcze daleko
![]() PS. Ja za to uwielbiam Panią Zimę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
właśnie jesień wcale nie jest smutna,dla mnie jesień jest jak kobieta,której urodę odkrywa się przy bliższym poznaniu.
Ale rozumiem osoby, które kochają lato, mam masę koleżanek, które pięknieją na lato, buzie opalone, wesołe, włoski jaśniejsze, lato im śłuży....a ja właśnie jesienią nabieram kolorów i to jest jedne z wielu powodów dla których kocham jesień, no i naturalnie góry jesienią..... powodują że prawie rozpływam się ze szczęścia POzdrawiam wszystkie jesiennolubne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Mrs Mrau
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cattt, śliczna fota
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Ojej, wiecie co (przepraszam, ze trochę nie na temat
![]() ![]() ![]() ![]() Pamiętam jak bardzo byłam zafascynowana pomarańczowymi szalonymi włosami Mili Jovovich w "Piątym elemencie" ![]() ![]() A obrazek wklejony przez Catt - przepiękny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Dopisuję się jako jeszcze jedna wielbicielka jesieni!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
CZy to Ty jako dziecko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Tak
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Joey mi tez sie baaaardzo podoba. To z książki "365 afirmacji na spełnione życie"-Sylvia zur Schmiede. To jest fragment wstepu: "Sylvia zur Schmiede należy do ludzi,ktorzy żyją pełnią zycia.Chwila w jej pobliżu jest jak krotki odpoczynek od codziennego pośpiechu.Dla niej wdzięczność życiu i pokora wobec stworzenia nie są żadną intelektualną grą,lecz codzienną,pełną sensu i doświadczenia rzeczywistościa.W tej książce nie robi nic wiecej poza opisem swoich doświadczen.Zabierze cie przy tym, w świat pełen piękna,radosci,miłosci i współczucia-w świat, ktory jest o wiele większy,niz mogło ci sie wydawac,Kazde z jej słow pochodzi prosto serca i skierowane jest do twojego serca..." Troszke odbiegłam od tematu,ale naprawde polecam tę ksiazke-własnie w takie jesienne wieczorki.
Buziaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
ale dobrze Ci szło, wyglądasz jak mała modelka
![]() osoba która robiła CI te zdjecia (pewnie mama lub tato) też chyba kochają jesień pozdrawiam Cię cieplutko i jesiennie ![]() ps. ale czapki wtedy były fajowe- też takie miałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.