![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pare kilo w dół:D
Witam!!!!!! Waże 72kg przy 170 cm wzrostu i postanowiłam, żeby na dobry początek schudnąć 4 kg
![]() Czy ktoś się przyłączy? Założyłam swój wątek bo inne są strasznie porozwalane i nie bardzo można się w nich połapać. Dlatego chciała bym by pisały tu tylko osoby poważnie o tym myślące i te które też chcą właśnie na dobry początek zrzucic pare kilogramów. Waga końcowa jaką chcę osiągnąć to około 61 kg;]. Zaczynam od teraz!! ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: pare kilo w dół:D
Witaj! ja chętnie się przyłączę!
W tej chwili przy wzroscie 163 wazę ponad 65kg chętnie na dobry poczatek pozbędę się tego dniadmiaru po 60-tce ![]() Waga jaką bym chciała osiągnąć to między 52-55kg, wazyłam tak całkiem niedawno (2-3lata temu), ale z powodów róznych przytyłam i teraz nie moge się tego pozbyc... z taka waga i figura jaka mi przy niej towarzyszy czułabym sie dobrze!! a sama nie mam siły sie zmotywować, moze w "kupie" damy rade ![]() strasznie chce schudnąc... a do maja chciałabym wazyc te 60 kg... dodam ze niebawem bede miała 23 lata!! A ty ile masz lat???
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
ja tez sie dołanczam chętnie pozbede się 10 kg
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
HEJ!
Ja równiez dołącze sie chętnie do tej akcji. Chciałabym zrzucic ok 10kg.Mam dosc sporą nadwage. Przy wzroscie 157 waze 70 kg. Alez sie zapusciłam. Dziewczyny opowiadajcie jak sobie radzicie?? Jak u was z silną wolą?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja też sie bardzo chętnie dołączę
![]() Ogólnie to bym chciała zrzucić 10 kilo. Jestem na diecie do 1000 kcal.. dla mnie to wystarczy.. bo wiem że wszystkim się wydaje że to bardzo mało i wg.. Codziennie ćwiczę robię 600 skoków na skakance, 100 brzuszków ( czesami 200 ) , 200 rowerków, bieganie po schodach około 10 - 15 minut.. I bieganie na świezym powietrzu 30 - 50 minut...+ 1 h spaceru z psem, i jakieś ćwiczenia rozciągające nogi itp.. Oczywiście nie wszystko robię naraz... to co wyżej wymieniłam robię zacały dzień ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Poniewaz ja rowniez dzisiaj zaczelam się "poprawiac" bede do Was zagladac co jakis czas
mam 172 cm wzrostu i jutro sie z waze bedzie ok 70 kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Fajnie wiedziec ze mamy tak duzo ''bratnich duszyczek'' w tym boju o wspaniałe ciałko
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
O jak miło, że nie jestem sama! Z chęcią się przyłączę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Marta to pisz jakie skutki, i jak sie czujesz po Linei.... bo własnie rozwazam jej zakup!
poza tym biegi i inne cwiczonka, a przede wszystkim mniej jesc!! o tak.. słodyczy i innych rzeczy tez!
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
witajcie, ja również się odchudzam
![]() ![]() na mnie niestety linea raczej nie dziala ![]() powodzenia dziewczynki!
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Feme21- za 3,5 miesiaca koncze 21
![]() Ja też nie tak długo mam "nadwagę" bo przytylam majac 18-19 lat.. Dziś zgrzeszylam bo najadłam sie duzo na kolacje ![]() Ciesze sie ze dolaczylyscie.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Anitaa, ja musze przede wszystkim przestac jesc słodkie
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Feme21 w sumei jeden dzien to troche malo.. ale jak potrwa to przeszlo tydzien to juz mozesz byc dumna z siebie
![]() Piszmy jak nam to wszystko idzie ![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
wiem ze moze jeden dzien to mało, ale w przypadku kiedy codziennie od kilku miesiecy je sie cos slodkiego, batonik, czekolada.. to mozna byc dumnym z jednego dnia BEZ
![]()
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Przyłączam się do was
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Co do linei to w sumie nie mam ochoty na słodycze po niej i ogólnie mniejszy apetyt. Biorę ją od początku tego tygodnia i tak uczciwie się odchudzam i efekt jest było 69,3 kg (poniedziałek) a jest 67,7 kg. Także troszki coś widac, ale gdzie do końca jeszcze. Staram się stosowac diete rozdzielną i ogólnie dużo mniej jesc... Ehhh byle mi tylko tego zapału wystarczyło na dłuuuuuuugo i Wam wszystkim tego życzę;D;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
chyba kupie sobie tą linee!
bo ja mam cały czas ochote zeby cos przekąsic! staram sie jak moge zeby nie! zmuszam sie do robienia czegos, zeby nie mysliec o tym ze chetnie bym cos zjadła... dlatego tez szukam jakiegos srodka który zmniejszy moj apetyt...
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
hej haj heloł
![]() To ja się prprzyłanczam do Was ![]() Ważę 65kg przy wzroście 173cm... <wstydnis> chce zejsc do około 55-58... chociaż. Odkąd pamiętam to sie odchudzam hehee raz mi idzie lepiej raz gorzej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
memlia, kofihewen witam fajnie ze sie przylaczylyscie
![]() Mnie również zachecilas Marta1302 do zakupu tej linei bo rowniez ciagle mam na cos apetyt . Albo jak cos zaczne jesc to mnie kusi by wiecej i wiecej ![]() Dzisiaj wzielam sie troche za ruch a mianowicie (skorzystalam z pomyslu jedej tu osoby) 100 brzuszkow,200 rowerkow i 300 skakanek ![]() Diete utrzymalam tak w miare ale powinno byc troche dopracowan ![]() Feme21 dzis tez udalo ci sie nie zjesc niczego na zabek?:p
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Słodyczy nic dziś nie zjadłam!! juz 2 dzien bez słodyczy.. dla mnie to wielki postęp!
![]() za to zjadłam kawałek sera zółtego, bo tak mi sie chciało cos zjesc... aaaa... no ale za to nie jadłam nic po obiedzie. narazie...
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
To życzę by ci sie udalo tak dlugo nie jesc slodyczy, jak tylko dlugo bedziesz chciala. Ja zaraz zjem chyba jakis owoc bo staram sie cos przekasic zawsze miedzy obiadkiem a kolacja.
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Ooo.. to tak mnie teraz zachęciłyście nad kupnem tej linei, że pewnie ją kupię
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
ja tak czytam o tej skakance ... co Wam daje skakanie na skakance? na które miejsca najlepiej działa? od jakiegos czasu myle o kupnie skakanki.. hehe, nie posiadam takowej w domu :P ale chyba pora zie zaopatrzyc
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Można ?
Mam ochote pozbyć sie tak z 5 kg ![]() Staram sie codziennie robić brzuszki i rowerek. Odchudzanie miałam juz dawno w planach ale samemu wiadomo jak to jest. Nie mam silnej woli. A z Wami może być łatwiej. Więc pozwolicie dołączyć ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
no jasne!
![]() w kupie siła! ![]() Dajemy dziewuszki! Ja zaczynam od... teraz eheheh ale tak na poważne... ![]() Hmmm pijacie czerwoną herbatę pu-ehr? Mnie ona pomaga,... nawet jak zjem w dzien cos po czym mam heh wyrzuty sumienia, i sie 'zapełniam' to wtedy na drógi dzień mi nie ejst dobrze, ale po czerwonej herbacie właśnie mi tak lekko ![]() w sumie to non stop pije tylko herbate, czerwona, zielona, biała... czarna okazjonalnie... I wypijam potoki kawy... ale z mlekiem,a to źle :/ a co do LINEI to pono jest OK, ale lepsze ejst TERM LINE moim skromnym zdaniem. Cho wole bez takich wspomagaczy działa. Już miałam doś przygód z odchudznaiem, ktore mogłabym opisa w 'Krzywym Zwierciadle" Ale chce pisac tu. Chce schudnąc mądrze i zdrowo... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
Ja pije tylko zieloną herbate. Czerwonej jeszcze nie próbowałam
![]() Co do kawy- po kawie czuje sie 'pełna' i nie chce mi sie jeść ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Z chęcią się przyłącze
![]() Zaczynam od ... dziś ![]() Ale tym razem postanowiłam sobie, że dam radę i nie może być inaczej ! Ponownie zabieram się za A6W, jakiś czas temu też robiłam, ale bóle kręgosłupa mi nie pozwoliły dokończyć ![]() Mam zamiar jeść mniej a co do słodyczy to w ogóle ich nie tykam ! Wytrwałości ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
Ja też muszę zainwestować w line... Dzisiaj zgrzeszyłam i to bardzo... Mama kupiła mój ulubiony serek, a ja zjadłam w sumie 10 kromek chleba....
![]() Edytowane przez memlia Czas edycji: 2009-01-14 o 21:42 Powód: literówka ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
memlia 10 kromek mowisz zjadlas?
![]() ![]()
![]() |
#30 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.