![]() |
#1 |
BAN stały
|
XS,S, uniwesalne. Ciuszki princeski:)
Do tej pory wymienialam sie na kosetycznym jednak ostatnio przegladalam ten watek, uznalam, ze macie wiele fajnych rzeczy a ja mma kilka do oddania co by oznaczalo ze mozemy sie wyminic. Swoje ciuszki staram sie opisac tak dobrze jak tylko potrafie, wszystko jest na zdjeciach. po wklejeniu wszystkiego zostawie sobie sporo miejsca na dokladki wiec zaczekajcie
![]() Interesuja mnie przede szystkim ubrania w rozmiarze XS, czasem S i male uniwersalne. Buty 37. a teraz czas na moje ubranka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: XS,S, uniwesalne. Ciuszki princeski:)
Swietna kurteczka ze skory badz jej dobrej imitacji. Niestety nie wiem jak jest na prawde... Ma male przetarcia ktore pokazalam na jednej fotce, ale to chyba naturalne w przypadku takich kurtek. Jest swietna, niestety typowa S i na mnie troszke wisi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Bluza z korona, mialam na sobie raz
Sexowny topik, cudnie wyglada na piersiach ![]() ![]() Fajny staniczek, nigdy nie noszony. Rozmiar 36/80. WG. mnie miska A Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-09-21 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
czerwona oszulka w kropeczki, wstazeczka z jednej strony byla podpalana aby sie nie siepala, ale tak jak widac na zdjeciu, w niczym to nie przeszkadza. Rozmiar uniwersalny
Zielona koszulka, mialam na sobie moze 5 razy Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-09-21 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Kolejna bluzeczka z bardzo sexownym dekoldem, pieknie podkresla troszke wieksze piersi a przy tym obcisla do granic
![]() Niebieski Golfik Orsay, ma mala wade, rozerwal sie pod paszka jednak tos kto potrafi na pewno to naprawi. pleciony pasek, o ile pamietam Vila Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-08-20 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Sliczna bluzeczka rozowa, w niektorych miejscach mocniejsze rozowe cieniowanie jednak nie widac tego na fotce, nie wiem czemu
![]() Cukierkowa rozowa mini w krateczke Jansy, by;y skracane na 158 cm, jednak mialam je na sobie raz, sa lepsze na S niz na XS badz poprostu wieksze XS. Jakby co, spokojnie mozna odwinac i nie bedzie sladu po zawijaniu, wtedy beda dobre nawet na 170cm. Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-08-21 o 02:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
sliczna rozowa bluzeczka, rozmiar uniwersalny XS do M. Ma mala plamke ale po wewnetrznej stronie wiec jej nie wdac
czarny sweterek Sisters Point, szary pasek w jednym miejscu przerwal sie z czarnym i trzeba je zszyc razem, ale wprawne rece lubktos kto dysponuje maszyna naprawi to tak, ze niie bedzie widac. Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-08-22 o 14:40 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Zielona koszulka, duzy dekold. Zalozona moze 5 razy XS-M
Pasek chyba Vila ![]() Czerwona bokserka Fishbone, mialam na sobie moze 3-4 razy XS Imprezowa bluzeczka, od XS do M. Trzeba podciac i podpalic tasiemke aby sie nie siepala albo wymienic, wedle uznania, moge ja naprawic na czyjes zyczenie ![]() Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-08-22 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Piekna spodnica, nigdy nie byla noszona. Kupilam ja w Terranovie, na metce rozmiar M, ja osze XS wiec raczej uniwersalna. Na prawde swietnie lezy.
spodniczka jeansowa XS/ XXS dluuuga spodnice XS/S Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-08-21 o 02:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Swietnie rybaczki Vila, mialam na sobie raz. Jednak w sklepie nie zwrocilam uwagi na male pzebarwienia ktorych zwyczajnie nie bylo tam widac, nie widac tez jesli ma sie spodnie na sobie ale dla wszystkiego dolaczam ich fotki. Okazaly sie na mnie zbyt duze. Raczej mniejsze S niz XS
Genialne spodnie rozmiar XXS/XS swietnie wygladaja w czarnych klasycznych kozaczkach i bucikach z futerkiem. Niestety maja mala wade, nie ma guzika ktory mi odpadl przypadkiem, jesli ktos umie temu zaradzic to bedzie z nich bardzo zadowolony ![]() Mialam je na sobie moze 7 razy. Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-08-21 o 00:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Dziewczeca sukieneczka dobra od XS do malego M. Male wady na ramiaczkach, uwzglednione na fotkach. Mialam ja na sobie raz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Slodka pizamka, wada, mala plamka, widac na zdjeciu. Plamka jest na spodniach
Koszulka do spania KappAhl. Mialam na sobie kilka razy, wole pac w czyms innym wiec mi nie poslucy. Koszulka do spania z krowka, to samo co w przypadku koszulki z kotkiem Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-08-21 o 00:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Sexi fioletowe body, mialam na sobie kilka razy jednak zawsze z majteczkami pod spodem.
Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-08-20 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Oryginalna bluza Dolce&Gabbana, z metki M ale raczej uniwersalna bo dobra spokojnie na S i wieksze XS. Oddam za cos markowego lub cos co mnie na prawde zauroczy.
Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-08-21 o 02:18 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Koszula z peiknymi motylkami, mialam na sobie kilka razy, XS-S
Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-08-22 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
to juz wyminilam:
Bardzo fajna czarna bluza, mialam ja na sobie dwa razy, pozniej lezala w szafie. Kupilam ja bardzo spontanicznie i okazalo sie ze nie bardzo mam do czego nosic. XS/S Na ostatnim zdjeciu fotka wzoru w kapturze ![]() Super czerwona Tuba, przez to srebrne koleczko przechodzi paseczek do wiazania na szyje, niestety nie ma go na zdjeciu XS-kinga898 Gorset i stringi New Yorker, sliczne ale na moj biust za male. Zalozone jako komplet ze dwa trzy razy-kinga898 Zielona tuba zalozona raz, Clokhouse-PinkLolly Koszylka z boskim Snoopem ![]() Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-08-21 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz cos u mnie za te 2 rzeczy:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1219157895 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1219160153 |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz cosik u mnie za
* snooopiego ![]() * http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1219157895 Proszę o odp. u mnie;* Pozdr. ![]()
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
o to wielka szkoda, bo rurki oddam za inne spodnie
![]() ![]() ![]() ![]()
#24 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() ![]()
#25 |
Zakorzenienie
|
hej cos u mnie za czarną bluze i bluzke ze snoopym ;>
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
nic nie znalazłam ;( może jak będzie dokładka?
#30 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.