|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Kilka wskazówek,kto pomoże...
Witajcie Kochane
![]() Myśle że ten wątek przyda się wszystkim dziewczynom które chciałyby dołączyc do wymianek. Chciałabym dołaczyc do Waszego grona na Ciucholandi,jednak mam w zwiazku z tym kilka pytan. Nie chce zakładac swojego watku jesli nie bede wiedziła co dalej z nim zrobic i jak sie wymienic ![]() Dziewczyny które już troszke w tym siedzą moze odpowiedza na kilka pytan zwiazanych z wymiankami: -W co pakujecie ciuszki(koperty,paczki?), i jakie śa koszty wysyłki? -Ile czasu taka nadana przesyłka"idzie":rolleyes : -W jakiej formie wysyłacie paczki(polecony,paczka ekonomiczna?) W sumie nie wiedziałam gdzie zamieścic ten watek... ![]() Za wszystkie odpowiedzi z góry dziekuje ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kilka wskazówek,kto pomoże...
a więc odpowiedzi:
W co pakujecie ciuszki(koperty,paczki?), i jakie śa koszty wysyłki? - zalezy jak dużo czy mało rzeczy wysyłasz, 2-3 rzeczy dasz rade nie za wielkich posłac jako list czyli w kopercie - zakupisz ją na poczcie, najlepiej KOPERTA BĄBELKOWA cena jednej koperty w zależnosci od wielkosci max 2 zł !, rzeczy wieksze w paczce - pakujesz w kartonik np. -Ile czasu taka nadana przesyłka"idzie":rolleyes : - wszytsko zależy od pracy POCZTY POSLKIEJ.. -W jakiej formie wysyłacie paczki(polecony,paczka ekonomiczna?) najlepiej wysylac POLECONYM listem jeżeli ma byc to list, czyli w kopercie i tak jak mówie warto wysyłac z potwierdzeniem nadania - wypełniasz taki biały kwitek ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
1. Ja najpierw pakuję w "folię bąbelkową", a następnie w paczuszkę.
2.Koszty wysyłki- płacę 10 złotych. 3. To zależy od poczty...Wydaje mi się, że do tygodnia maks. 4. Priorytecik. ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() a co do kosztów to ciężko powiedziec..no to też zależy od wielkości wysyłki. Trzy-cztery dni chyba ze wyślesz priorytetem to paczka będzie następnego dnia góra dwa dni . Zazwyczaj wysyłam poleconym, priorytet. Edytowane przez pegi995 Czas edycji: 2008-10-11 o 12:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.