|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
zapraszac go czy nie??
Mam taki problem, na razie 4 razy spotkalam sie z takim facetem, nie wiem jeszcze co to jest , wkazdym razie jeszcze ze soba nie chodzimy , jutro znowu sie spotykamy , on chce przyjechac po mnie , i teraz nie wiem czy jak przyjedzie to mam go zapraszac do domu ?? mam go przedstawic rodzicom ?? czy moze po prostu wyjsc do niego jak przyjedzie i odjechac bo wybieramy sie na taką dosc romantyczną wycieczke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: zapraszac go czy nie??
skoro macie gdzies jechac to jezeli bedziesz gotowa po prostu zejdz do niego i jedzcie
bo po co mialabys go zapraszac, nie mowiac o przedstawianiu rodzicom - wygladaloby to na deklaracje "to jest moj facet" chyba, ze zastanie Cie nie gotowa, to zeby nie czekal pod domem jak kto glupi zapros do domu na chwilke, oczywiscie jak sie natknie na rodzicow to wypada przedstawic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: zapraszac go czy nie??
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.