|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Bourjois Effet Lumiere
Witam,
Poszukuję cieni Bourjois z serii Effet Lumiere numer 55 Les Artistiques (zestaw z jasnożółtym, fioletowym i ciemnoszarym cieniem), mogą być nieco używane. Moja kosmetyczka nie jest bardzo obszerna, no ale skłonna jestem wymienić się za: * pojedynczy cień bourjois nr 20 prune audacieux (użyty kilkakrotnie) * za effet lumiere zestaw les argents (biały zużyty w ok. 60%, środkowy szary ok. 30%, najciemniejszy szary zużycie ok. 10%) * inglot cień sypki AMC nr 61 w słoiczku brudny róż, na ręku jasny róż opalizujący na srebrno (użyty 2 razy) * inglot cień w kamieniu 609 (ciemny braz, rzekomo perłowy) * sephora Mascara Liner (brokatowy eyeliner, kolor różowy), wypróbowany na ręku raz * inglot eyeliner koloru zielonego (numer 33), szmaragdowa zieleń, użyłam dwa razy Czekam na propozycje. Jeżeli ktoś jest zainteresowany, to chętnie podeślę zdjęcia ww. kosmetyków. Maja Edytowane przez AbeilleMaja Czas edycji: 2008-10-10 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Bourjois Effet Lumiere
Ja mam u siebie cień Burjois Lumiere, ale nie wiem czy o taki Ci chodzi, w razie czego zapraszam do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.