|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Emocore
Wielu ludziom (zwłaszcza "tru imoł" nastolatkom
![]() ![]() Emo to podgatunek hardcore punka. Określenie emo wzięło się od tego, że członkowie zespołów byli bardzo spontaniczni i emocjonalni w czasie występów live. Zacznijmy od tego, że emocore na pewno nie grają AFI, My Chemical Romance, Panic! At The Disco, Fall Out Boy, The Used, From Autumn To Ashes, Alexisonfire, 30 Seconds To Mars, Bless The Fall i dużo by tu wymieniać. Przykładowe zespoły grające emocore: Rites Of Spring Moss Icon Gray Matter Indian Summer Orchid Stop It! Funeral Diner Fugazi Palatka Ciekawa jestem ile z Was słucha takiej muzyki? ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Emocore
JA nie wiem jak można The Used traktować jako imołkore, no naprawdę... Jak dla mnie cały ten twór jakim jest emo jest żałosny...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Bastard Heart: Jak najbardziej się z tobą zgadzam większości się wydaje że słuchają a co zabawniejsze ze są emo. Ja osobiście nie przepadam za muzyką typu emo a co dopiero za stylem, aczkolwiek nie neguje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.