|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
L de LL, Słonia Kenzo, LL klasyk, Angel, Alien
Szukam :
L de Lolita Lempicka Słoń Kenzo Angel Alien LL wiele wiele innych W zamian: Ubrania wątek - ciuszkowy w podpisie Kosmetyki wątek - kramik w podpisie Ponad to: Kaszmirowa baza Dax Cosmetics, Nowa Połowa masła do ciała Grapefruitowego Mineral Care Dove Body Silk, Krem do ciała praktycznie cały 3/4 Mleczka Powitanie z Afryką osławionego na wizażu Połowa Loreal Nutri Bronze do twarzy Perfumy: YSL, Baby Doll, mniej niż połowa z 30 ml Naomi Campbell, Cat Deluxe At Night, 9/15 ml Demeter, Grapefruit Tea, 15 ml Histoire d'Eau, 5 ml w atomizerku Escada Magnetism, 9 ml w atomizerku Anna Sui, Sui Dreams, miniaturka 5 ml Chanel No.5 miniatura 1,5 ml Jackpot, Anytime, 50 ml [kwiatowy świeżak] Oriflame, Serene, 50 ml Odlewka Guerlain Insolence Oldewka Armani, Mania do uzgodnienia [do 30 ml] Odlewka Hoggar, YR - męski, do 30 ml Odlewka Vanilli i Carmelu Sephory ![]() Edytowane przez sharlottek Czas edycji: 2008-10-13 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: L de LL, Słonia Kenzo, LL klasyk, Angel, Alien
Ponawiam propozycje - Slonik 18 ml za Baby Doll. Jesli chcesz to moge tez odlac 5 ml L w zamian Histoire d'Eau ale niestety nie mam atomizerka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
atomizerek mogę kupić, myślę że odpowiada mi Baby Doll za 18 ml Słonia + może być 6 ml Lolity z moim atomizerkiem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Sharlottek przejrzalam jeszcze raz Twoj watek i zamiast Histoire d'Eau wolalabym Insolence - zatem moj Slonik i 5ml L w zamian za Baby Doll i Insolence 5 ml ( bez atomizerka, w zwyklej fiolce). Jesli to Ci pasuje to ja sie decyduje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za Naomi?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.