|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Szukam koleżanki Wrocław :)
Szukam fajnej koleżanki
Chodzi o to, że mam znajomych, chłopaka itd, ale niestety nie udało mi się znaleźć naprawdę dobrej koleżanki, takiej od serca jak się to mówi, te z dawnych lat, albo wyjechały za granicę, albo poprostu mieszkają w innych już miastach, na niektórych się zawiodłam.. A kogoś takiego naprawdę mi brakuje, do rozmowy, wyjścia razem na kawkę, cokolwiek... Więc postanowiłam poszukać w internecie (bo podobno tutaj można znaleźć wszystko ;]) Jeśli są tu jakieś dziewczyny z Wrocławia, które mają podobny problem, to odezwijcie się, fajnie było by się gdzieś umówić, a może właśnie przypadniemy sobie do gustu?? Mam 22 lata, więc szukam kogoś w podobnym wieku Czekam na odzew (mam nadzieje, że jakiś będzie. Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam koleżanki Wrocław :)
a ja proponuje ten watek o wroclawiu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=160287&page=114 . może tu kogos znajdziesz. a na watku rowniez czasami organizujemy spotkania na które chetnie zapraszamy wszystkie wroclawianki
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Moje GG to 2121371 odezwij się
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
A moze byc wirtualna kolezanka
?tez narazie sie tu czuje samotna bo narazie "przyczajenie"
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Odezwij sie do mnie na priva=]
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.

Chodzi o to, że mam znajomych, chłopaka itd, ale niestety nie udało mi się znaleźć naprawdę dobrej koleżanki, takiej od serca jak się to mówi, te z dawnych lat, albo wyjechały za granicę, albo poprostu mieszkają w innych już miastach, na niektórych się zawiodłam.. A kogoś takiego naprawdę mi brakuje, do rozmowy, wyjścia razem na kawkę, cokolwiek... Więc postanowiłam poszukać w internecie (bo podobno tutaj można znaleźć wszystko ;]) Jeśli są tu jakieś dziewczyny z Wrocławia, które mają podobny problem, to odezwijcie się, fajnie było by się gdzieś umówić, a może właśnie przypadniemy sobie do gustu??