![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
kramik kosmetyczny aniser-Alfaparf,Matrix,Biotherm, L'oreal,MF
Ze wzgledu na polaczenie watkow
-kosmetyki na wymiane znajduja sie w poscie 28 i 29. - Post 27 zawiera moja wish liste oraz informacje o wymianach. Przepraszam za utrudnienia i zapraszam do wymian! Oprocz tego co w ponizszych postach chetnie wymienie: Tusz MAX FACTOR 2000Calorie-wersja klasyczna, czyli dramatic look. Tusz jest w wersji czarnej, swieży, jedynie kilkakrotnie użyty. Kupiony w SuperPharm. Leży zakręcony i nie ruszany w kosmetyczce i czeka,az go ktoś przygarnie ![]() Dla zainteresowanych moge zrobić zdjecia szczoteczki. tusz najchetniej wymienie na -inny tusz, najlepiej Volume Clubbing lub Volume Glamour -roz Borjouis -odzywke/maske Absolut Repair lub Liss Extreme Edytowane przez aniser Czas edycji: 2008-01-12 o 13:12 Powód: wyjasnienie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: tusz MF 2000 CALORIE pilnie wymienie!
Może coś u mnie?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
dominiko nic nie widze dla siebie, najbardziej zalezy mi,zeby wymienic MF na inny tusz...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
mam tusz MF MastrpieceMAX ale nie cały i serum liss extreme ok 45ml/125ml
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
soft niestety Max mnie nie interesuje,ale odpisalam u ciebie w sprawie serum...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Podnosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
może u mnie cos za niego znajdziesz?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
moze Loreal Telescopic?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
guniagusia-poniewaz nie widze go w twoim watku czy mozesz mi powiedziec kiedy byl otwierany i ile go pozostalo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
uzyty 4 razy
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hmm w takim razie przejde sie jutro,lub najpozniej w sobote do drogerii i go sobie obejrze z bliska
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
jasne
![]() on jest jakis nowy, ma inną niż większosc tuszy szczoteczkę Czekam na odp ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
guniagusiu bylam dzis w rossmanie obejrzec sobie telescopica i chyba niestety bede musiala zrezygnowac z wymiany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
zajrzyj prosze do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Aniser wstępnie jestem zainteresowana tuszem, ale czy moge dać odpowiedź najpóźniej jutro?(chciałabym zobaczyć czy dostanę w swojej mieścinie tusz który miałam wcześniej)
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Aniser przepraszam że dopiero dziś odpisuje, udało mi sie kupic mój sprawdzony tusz, także dziękuje za propozycje
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
zapraszam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
up! moze jednak ktos sie skusi na Max Factorka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
cos u mnie
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
lea odpisalalm u ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
niestety, róż tylko za coś extra, a tuszu aż tak nie potrzebuje
![]()
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Aniser chętnie przygarnęłabym coś dobrego dla włosów
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
up...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
może coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
podnosze!
tusz lezy zakrecony i nie ruszany i czeka,az go ktos przygarnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
hej, zajrzyj do mnie.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=224752
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
kramik kosmetyczny aniser-Alfaparf, Matrix,Biotherm,L'oreal i inne
Zapraszam do mojego kramiku kosmetycznego!
Na wymiane posiadam przede wszystkim kosmetyki do wlosow, ale takze produkty z kolorowki. Wiekszosc produktow to nieudane zakupy lub prezenty, przy kazdym kosmetyku podaje jego zuzycie, ewentualnie zaznaczam jesli produkt jest odlewka w opakowaniu zastepczym... Kosmetyki wymieniam na inne kosmetyki. Nie wymieniam ich na ubrania i dodatki. Na kosmetyki moge rowniez wymienic rowniez rzeczy z mojego watku ciuszkowego. ABC wymian ze mna: Kosmetyki wysylam dobrze opakowane, listem/paczka polecona lub priorytetem<zgodnie z umowa>i tego samego oczekuje od drugiej strony. wizazanki z mala iloscia przekupek prosze o wysylanie paczek jako pierwsze MOJA WISH LISTA - Ziemia Egipska lub Lavertu- kazda ilosc![]() ![]() -Alfaparf: krysztalki, odzywki, maski, produkty do stylizacji(poza zelem i woskiem)- w kazdej ilosci!!! Za produkty te firmy jestem w stanie oddac wiele,takze spoza watku -L'oreal Prof. seria Liss Extreme oraz Absolut i Intense Repair. Z tej pierwszej interesuja mnie wszystkie produkty,a z pozostalych glownie odzywki/maski i mleczka. Moga byc odlewki, koncowki lub mini-opakowania -Matrix Biolage oraz Sleek.look. Jak wyzej. -Tusz Volume Clubbing, Volume Glamour lub Voluminesse *4 lub *5- ale tylko czarne, nowe, lub prawie nowe! -roz Bourjois lub Joko -produkty do makijazu Cargo -Miss Dior Cherie edp- odlewke chocby najmniejsza chetnie przygarne! oraz co mi w oko wpadnie, poza lakierami do paznokci ![]() Edytowane przez aniser Czas edycji: 2007-12-16 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kramik kosmetyczny aniser-Alfaparf, Matrix,Biotherm,L'oreal i inne
KOLOROWKA
Podkłady: -L'oreal Infaillible nr 220 sable/sand. Podklad ma zapewniac trwaly makijaz przez 16godzin, lekko matowic cere i nadawac jej aksamitny wyglad. Odcien sredniego bezu, neutralny, spprawdzi sie przy cerze od srednio jasnej do normalnej. Otwarty na poczatku listopada, uzyty 3krotnie,wiec ubytek jest niemal niezauwazalny. -Revlon moisturestay (stick) nr 08 true beige Nawilzajacy podklad w sticku. Producent zapewnia,ze nie trzeba stosowac pod niego kremu nawilzajacego jako bazy. Po nalozeniu pozostawia wrazenie delikatnego chlodu. Nadaje sie od kazdej cery. Daje naturalny efekt. Odcien bedzie paoswal osobom o srednim lub lekko opalonym odcieniu cery. Uzyty kilkakrotnie, ubytek jest jednak znikomy. Od pierwszego uzycia ma lekko chemiczny zapach. -Biotherm sense nr 230 Beztluszczowy podklad z faktorem spf 15, przeznaczony do cery normalnej i mieszanej. Delikatnie wygladza cere i wyrownuje koloryt. Odcien sredniego, dosc cieplego bezu. Ladnie stapai sie ze skora. Moge zrobic odlewke- pojemnosc do ustalenia./ nie ma -Lancaster sun Makueup Face Bronzer brazer w formie fluidu. Nadaje delikanty odcien opalenizny,ktory mozna dowolnie stopniowac. do kazdego rodzaju cery. Wersja spf 4. Pojemnosc 50ml. Posiadam do mniej wiecej od wiosny, ubytek oceniam na jakies 20%, choc nie moge tego jednoznacznie stwierdzic,gdyz opakowanie nie jest przezroczyste. -chanel puder brazujacy- na 99% podrobka... Puder brazujacy z delikatnymi drobinkami. Na twarzy dosc intensywny odcien opalenizny. Przyjemna mialka konsystencja. Puder w opakowaniu z duzym lusterkiem od ktorego odzielony jest plastikowa przegrodka z miejscem na plaski pedzel do nakladania,ktorego brak. Puder byl uzyty dwu lub trzykrotnie,wiec ubytek jest niewidoczny. Mimo napisow chanel na opakowaniu jest to podrobka. Puder sam w sobie jednak calkiem niezly ![]() Cienie: - Lancaster sunset 214 Pojedynczy cien w intensywnie rozowym odcieniu. Pieknie blyszczy na oku. Piekne zlote etui z lusterkiem i aplikatorem. Posiada folie ochronna. Delikatna rysa na cieniu to wynik nieostroznego obchodzenia sie z ta folia ![]() Oddam za cos co mi naprawde wpadnie w oko... -BeYu nr 123 Pojedynczy cien w odcieniu bieli z metalicznym szaro-blekitnym poblaskiem. Swietnie rozswietla oko. Mazniety kilkakrotnie dla wyprobowania jednak nie przypadl mi do gustu. Opakowanie nieco porysowane. -Sensique nr 7, cien z "iskierka" Pojedynczy ciemno brazowy cien ze srebrnymi drobinkami. Uzyty raz,dla sprawdzenia koloru. Widac jeszcze wytloczony nadruk. Usta: -Lumene Berryfun nr 10 zun. Blyszczyk w odcieniu intensywnego rozu<maliny>po nalozeniu na usta daje zdecydowanie deliaktniejszy efekt. Aplitkaor w formie gabeczki. Pojemnosc 6ml. Otwarty w okolicach maja-czerwca, uzyty dwukrotnie. -Lip gloss cherry mit geschmack Blyszczyk- balsam niemieckiej firmy prokudkujacej kosemtyki dla makijazystow. Piekny zapach i deliaktny smak wisni. Kolor w opakowaniu intensywnie wisniowy, na ustach delikatniejszy. dlugotrwaly. Zuzycie okolo 20% Edytowane przez aniser Czas edycji: 2008-03-13 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Włosy
-Alfaparf Semi di lino, illuminating spray finish spray z efektem rozswietlajacym, zdaniem producenta polecany do cienkich wlosow. Lzejszy odpowiednik slynnych krysztalkow. Zawiera ekstrakt z siemienia lnianego i witamine E. Delikatnie nablyszcza wlosy i sprawia,ze wygladaja na zdrowe i zadabane oraz pieknie blyszcza. Pojemnosc 125ml. zuzycie oceniam na 5do 10%. Podczas otwierania uszkodzilam wypustki w plastikowej zakretce,ale nie przeszkadza to w transporcie ani uzytkowaniu. Oddam za cos z listy o podobnej wartosci... -Matrix curl.life Odzywka do wlosow kreconych i falowanych. Nawilza wlosy i delikatnie podkresla skret. Chroni przed puszeniem pod wplywem wilgoci. Ma przyjemny, swiezy zapach. Posiadam duze opakowanie ktorego sama dlugo nie zuzyje,wiec chetnie zrobie jedna lub kilka odlewek o pojemnosci do ustalenia. -Nexxus VeraStyler artistic designing lotion Lotion do modelowania wlosow, nadaje im polysk, gladkosc i elastycznosc. Ma bardzo przyjemny zapach.Produkt profesjonalny, niedostepny w Polsce. Posiadam z wymiany, zuzycie to okolo10% ze 150ml buteleczki. -Renee Blanche Oil Sheen Rewitalizujacy olejek nablyszczajacy. Nadaje wlsoom polysk,zmniejsza ich podatnosc na uszkodzenia. Swietnie sprawdza sie w polaczeniu z prostownica. Bardzo lubiany i popularny na wizazu ![]() Nie chce rozstawac sie z nim calym, jednak moge zrobic odlewke o pojemnosci do 1/3 opakowania. -Redken extreme Anti- snap Odzywka bez splukiwania, szczegolnie polecana do wlsoow uwrazliownych, po zabiegach fryzjerskich, lub poddawanych dzialaniu lokowki,prosotwniy itp. Fantastyczny zapach gumy balonowej. Produkt niedostepny w Polsce, bardzo chwalony w GB. Posiadam z wymiany,w opakowaniu zastepczym, okolo 50ml -Dove Essential Care Wzmacniajaca odzywka do wlosow oslabionych. sprawia, ze wlosy latwo sie rozczesuja,wzmacnia i "odstresowuje" wlosy. Nadaje im delikatny polysk. WErsja jasnoniebieska. Polecana do wlosow czesto suszonych suszarka i stylizowanych. Ubytek okolo 5%. -Pantene Pro-V Proste i gladkie Odzywka bez splukiwania. Wygladza wlosy, nadaje im gladkosc,zapobiega puszeniu. Zawiera czynniki antystatyczne, chroniace przed elektryzowaniem sie wlosow. Przyjemny sposob nakladania-butelka z atomizerkem w formie dziubka. Uzyta dwukrotnie. -Joanna "Z apteczki babuni"- serum Serum wygladzajaco- regenerujace do koncowek wlosow. Z ekstraktem z miodu i protein mlecznych, polecane do wlosow suchych i zniszczonych. Wzmacnia, chroni i regeneruje koncowki wlosow. do stosowania zarowno na sucho jak i na mokro. Opakowanie 50gram,pozostalo okolo 70% -Schauma odbudowa i pielegnacja Szampon do wlosow zmeczonych i zniszczonych o cudownym zapachu kokosa. Zawiera maslo Shea i ekstrakt z kokosa. Ma odbudowywac, pielegnowac i wygladzac wlosy. Piekny slodki, kokosowy zapach... Uzyty dwukrotnie. -Pollena- Savona Trzy ziola Szampon ziolowy z ekstraktem z pokrzywy, szalwii i krwawnika. Przeznaczony do wlosow tlustych, dziala wzmacniajaco, bakteriobojczo i tonizujaco. wplywa na zmniejszenei intensywnosci przetluszczania wlosow. Pojemnosc 250ml, dwu lub trzykrotne uzycie. Za cos co naprawde wpadnie mi w oko moge oddac rowniez: -John Frieda Frizz-Ease styling spray Spray do prosotwania wlosow, do uzycia z prostownica. Wygladza wlos, ulatwia prostowanie oraz utrwala efekt. Bez alkoholu. Do nakladanai na calkiem mokre wlosy. Wersja niemiecka. -L'oreal Hot curl Preparat wzmacniajacy skret wlosa i utrwalajacy go. do uzywania na wlosy naturalnie krecone,ale takze do utrwalania fryzur tworzonych przy pomocy lokowki czy suszarki. Posiadam wersje zagraniczna, wyprodukowana w GB. Oddam calosc, czyli okolo 85%, lub odlewke. Inne: -mydlo oliwkowe Oryginalne, greckie mydlo oliwkowe- nawilza i deliaktnie natluszcza skore. Chroni ja przed przesuszeniem. Przywiezione z wakacji, nie do kupienia w pl. -Mydelko dekoracyjne Mydelko ze stoisk z mydlami na wage. Przezroczyste z zanuszonymi w srodku serduszkami. Opakowane w folie i przeiwazane wstazeczka. Idealne na prezent /nie ma -Avon soya& lemongrass Krem do twarzy normalizujacy. Z kompleksem bioSeed. Przyjemna, jogurtowa konsystencja i mily zapach. Około 80% /nie ma - Ziaja tonik ogorkowy Odswieza i nawilza twarz, do cery normalnej, tlustej i mieszanej. Okolo 85-90% -Stara Mydlarnia, seria Spa Plyn do kapieli z serii spa, do aromaterapii. Zapach zielonej herbaty. Przezroczysty plyn o pieknym intensywnie zielonym kolorze i zapachu. Moge zrobic odlewke okolo 50ml i dorzucic do jakiejs wiekszej wymiany Probki zapachow (robione): -Estee Lauder Exotic Pleasures -Lacoste pour femme (klasyczna, bezowa) -Amor Amor, wersja letnia, niedostepna w Polsce. (Perfumy zakupione w Szwecji) -Paris Hilton Edytowane przez aniser Czas edycji: 2008-03-13 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Miejsce na ewentualna dokladke!
Zdjecia zamieszcoznych wyzej kosmetykow pojawia sie jutro... ZAPRASZAM!!!
Edytowane przez aniser Czas edycji: 2007-12-16 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.