![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Jacy sa polscu faceci..
Oto wypowiedz Karolichy na jednym z wątków >>
A propos Polskich facetow. Powiedzialabym na podstawie wlasnych doswiadczen ze to wlasnie wielu z nich usiluje zaciagnac kobiety jak najszybciej do lozka . Sa ponadto zepsuci. Maja wygorowane oczekiwania i szukaja " modelek" niewiele sami soba reprezentujac. [Latwiej mi bylo ulozyc sobie zycie z czlowiekiem od ktorego dzielila mnie tak ogromna odleglosc niz z kims z mojego wlasnego kraju.] Zgadzam się z nim w Pełni ! Co sądzicie o polskich facetach? Edytowane przez gosiek678 Czas edycji: 2009-08-08 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jacy sa polscu faceci..
Po pierwsze - ja nie generalizuję, polski czy nie polski - ważne żeby był porządny i miał poukładane w głowie. W każdym kraju są tacy faceci - to chyba oczywiste
![]() Jedne moje znajome są przeszczęśliwe z Polakami, inne nie. Tak jak bywa w życiu. Inna znajoma wyszła za mąż za Kirgijczyka i też szaleje z radości - są świetnym małżeństwem. Moja ciocia za to niedawno rozwiodła się z Niemcem - zdarza się, nie pasowali do siebie. I co tu dużo pisać... zadałaś trudne pytanie. Uogólniłas Polskich facetów. Ja Ci nie umiem odpowiedzieć, bo wg mnie charakter i postępowanie wobec kobiet nie zależy od narodowości. Dziwny temat :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie da się powiedzieć, jacy są polscy faceci...
To,że 3 facetów pod rząd okaże się draniami to nie znaczy, że wszyscy tacy są. Tak samo, jak ktoś trafi na 3 super porządnych i świetnych facetów, to wcale nie oznacza, że kazdy jest taki. Nie ma co generalizować. Każdy człowiek jest inny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Polscy faceci sa tacy sami jak wszyscy inni. Dobrzy, zli, kulturalni, nieodpowiedzialni, przystojni etc. Nie ma co uogolniac...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
wiadomo czego wiekoszosc mezczyzn oczekuje...
uwazam ze Polacy maja za duzo dobrego i nie doceniaja czesto kobiet. sama to zauwazylam iz koncentruja sie przewaznie na szczuplych, patykaowatych laskach. nie kazda jest urodziwa ale bez przesady. kobiety wcale sie sa lepsze oczywiscie. . ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- ogolnie o FACETACH z calego swiata ! ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
A jakie są wobec tego polskie kobiety, może mnie oświecicie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
No jak to jakie:
Cytat:
Czyli czas umierać, ludzie sa okropni, zarówno kobiety jak i mężczyźni są do ... niczego. ![]()
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2009-08-08 o 20:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy dopiero po zmianie obywatelstwa? ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Bo polska to nie włochy,
bo chlopaki to wyplochy, bo nie chce mi sie szukac, wszedzie za nimi lookac, bo nie ma ideałow, od groma tera wałów, i w ogole taka dupa, chyba wyjde za kosciotrupa. ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cudzoziemki ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
zaraz wypowie sie w wątku mężczyzna, który będzie po raz enty narzekał, że wrzucamy mężczyzn do jednego worka.
Wyczytałam w jakimś artykule, że polski mężczyzna jest kulturalny, z tym się zgodzę. Oczywiście nie będę generalizować, ani rzucać stereotypami, wiec napiszę, że nie wszyscy polscy mężczyźni tacy są, a i znajdzie się wielu kulturalnych obcokrajowców ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co z podwojnym obywatelstwem? Bo tak sobie mysle czy moze nie zmienie bo bede taka fajna ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Musze powiedzec, ze po paru latach mieszkania za granica z powodu studiow ciezko mi sie przystosowac do polskich realiow. Na twoje pytanie odpowiem tak: jakies 4 dni temu spotkalam sie z kolega Anglikiem, ktory od 6 lat mieszka w duzym polskim miescie (moim rodzinnym), ma dziewczyne Polke. Powiedzialam mu tak: wiesz, wrocilam na te wakacje juz pare tygodni temu i dalej czuje sie, jakby mnie ktos przetransportowal do innego wymiaru. Po ulicy chodzi tyle PIEKNYCH i ZADBANYCH kobiet, normalnie CALE STADA GORACYCH LASEK, i mowie to powaznie!!!!! Za granica tego nie bylo. A tu stada: szczuplutkie, piekne, zadbane, ale i nei przesadzone, z subtelnym makijazem. Za to, w porownaniu, faceci to po prostu TRA-GE-DIA KOSZMAR I MASAKRA, zwlaszcza na tym tle wygladaja blado. Dla Polskiego faceta szczyt elegancji to jeansy z "galerii" i "tak-zwana" koszula, czyli jakis nieprasowalny (bo oczywiscie ta czynnosc jest im obca) "gnieciony material" z "malowniczym" nadrukiem. I to jest szczyt elegancji, bo na co dzien to najllepiej t-shirt z Cropp Town. DO tego oczywiscie brudne (sportowe - puma super czad i tyyyle mam kasy yeah o yeah) buty i lysa pala ewentualnie lsniacy zel (ble ble ble fuuj). W/w kolega lubi sie dobrze ubrac, nosi na przyklad koszule jedwabne, spodnie typu garniturowego-sportowego itd, ladny zegarek, i wszyscy tu go biora za GEJA, bo jak w Polsce mezczyzna jest ubrany stylowo i ze smakiem, to jest homo . Macho sie ladnie nie ubieraja, macho nosi gnieciona koszule, a garnitur (w stylu przedpotopowym, oczywiscie), tylko na pogrzeb i slub, i to zawsze jest ten sam garnitur, bo w szafie ma 1, z reszta pewnie z wlasnego slubu wlasnie ;-). Koszmar to jest jakis. Do tego Polscy faceci sa niekulturalni, sa ksenofobami (maja mega kompleks na punkcie tego, ze polskie kobiety wybieraja obcokrajowcow, za to obcokrajowe panny na polskich facetow nie leca ojoooooooooojjjjjjj ciekawe czemu
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Jedyny pewnik o polskich facetach jest taki, że lubią piwo. Każda inna cecha to będzie tylko stereotyp.
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
A one nie maja polskiego obywatelstwa?
Cytat:
![]() Dziękuję ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Na ktorej maja jedna z dwoch obowiazujacych fryzur: lyso, ew zelik (lub dlugie nieumyte kudly dla nielicznych m.in metali
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Ojjj nie wszyscy, znam takich, u których wypicie zaledwie 2 piw powoduje fazę, jaką przeciętny Kowalski uzyskuje po wypiciu piw sześciu ;p
---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- No i dredy, nie zapominajmy o tak zwanych rasta ;d
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Nie, no te to tez "dlugie i niedomyte" ha ha ha
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
lol2
laski sa ladne, za granica jest powodzenie u plci przeciwnej << z doswiadczenia Polacy maja za duzo "ladnych" ze tak powiem i nie doceniaja tego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
in love with life
|
Hmmm generalizowac nie mozna. Moj facet nie jest polakiem, przed nim bylam z kilkoma innymi chlopakami (glownie polakami) i moge tylko powiedziec, ze swojego kochanego obcokrajowca nigdy w zyciu nie zamienilabym na najlepszego, najmadrzejszego i najprzystojniejszego polaka, ale to tylko dlatego, ze sie zakochalam
![]() Jak jest milosc to nic sie nie liczy, ani narodowosc, ani jezyk, ani inni polacy.
![]() |
#28 | ||
Rozeznanie
|
nie z nam zbyt wielu polskich facetów, ale tych których znam można określić mianem fajnych i porządnych facetów ( i właściwie każdy z nich zajęty )
zdarzają się oczywiście żule i mietki, ale takimi niewarto sie przejmować Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Źle ubrani.
Albo przez mamusie i w wieku 20 lat wygladaja jak uczniowie I klasy podstawowki, niemodne swetry, sztruksy, zle lezace za szerokie dzinsy, fryzura od najtanszego fryzjera. Zaniedbani, niemodni. Albo styl zywcem ze sklepu New Yorker czy bazarku, czyli spodnie z przetarciami, koszulki z nadrukiem tatuazu, smoka, tribala czy czegos w tym stylu, wlosy posklejane zelem, do tego mokasyny. Bluza z kapturem albo koszula w paski pionowe, obcisle akrylowe sweterki takze z nadrukiem, czasem garnitur z poliestru swiecacy. Spotkac dobrze ubranego faceta w Polsce to rzadkosc. Edytowane przez lejdibird Czas edycji: 2009-08-08 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Stereotypy. ![]() ![]() Nie znam kazdego polskiego faceta, wiec sie nie wypowiadam.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.