|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
kolorówki i kilku zapachów
NIEAKTUALNE
Bardzo chętnie przygarnę : Cienie : YSL Ombres 5 Lumieres nr 3 / beżobrązy / Chanel czwóreczki nr 93 Smokey Eyes ,95 Sparkling Satins , 97 Spices Chanel pojedyńczy 71 Tigre Lancome Ombre Absolue Radiant Smoothing Eye Shadow G 40- 133 i G 50 Pupa Luminys 08 i 12 wypiekane Collistar 11 copper też serii wypiekanych oraz inne cienie w podobnych ciemnych brązowych i czarnych tonacjach / tylko iskrzące / Róże i pudry : Chanel Irrelle Blush nr 25 In Love oraz 26 Neroli Rose Chanel Jues Contraste -82 reflex , 96 Caprice i 99 Rose Petale Chanel Tan de Chanel 65 Sable D'or Zapachy : Standardowo: Chanel Mademoiselle Versace Crystal Noir mniej standardowo : CK Contradiction CK Secret Obsession JPG Mdame Gucci by Gucci edp / brązowy flakon / zapachy E. COUDRAY- esperys , givrine , ambre et vanille , musc et fresia , vanille et coco , jacinthe et rose zapachy RANCE - josephine , letitia , eugenie , eau de france , A sama sie zadziwiłam jak zapragnęłam : troszeczkę czarnej COCO / będę do niej dojrzewać ![]() oprócz kosmetyków wymienionych w tytule szukam stale: - kremów Vichy - ciemnych podkładów Vichy Dermablend / nr 35 i 45 / - podkładu Dax kaszmirowy mus kolor nr 3 - porządnego samoopalacza Zapraszam do mojego wątku , wymienię się chetnie posiadanymi skarbami http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post91057 81 Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2008-10-28 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.