|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wesołych Świąt!!!!!![]() ![]() W Nowym Roku zycze Wam : 12 miesiecy zdrowia, 53 tygodni szczescia, 8760 godzin milosci, 525600 minut pogody ducha i 31536000 sekund wspanialego seksu! I wszystkiego co tylko sobie życzycie!!!! ![]() ![]() dziekuje Wam za miłe słowa i za to ze moge być z Wami tu na Wizażu! Bardzo , bardzo Was ![]() Wasza Gaga- Grażyna Sbirenda wybaczcie mi , że nie odpisze Wam przez kilka dni . poniewaz jestem na światecznym wypoczynku w górach, i niestety internet tu jest jakis dziwny ![]() cosik tam próbuje! ale ![]() ![]() ![]() napewno sie odezwe w niedziele i odpowiem na wszystkie pytania!!! wybaczcie ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Wesołych Świąt!!!!!
no tak, zagladnalem zeby zyczyc wam zdrowka, szczescia i tanich kosmetykow tylko, wiecej pisal nie bede bo i tak nikomu sie pewnie nie bedzie chcialo za duzo czytac
![]() no i tego, nowego roku w miare sympatycznego ![]() ciekawe czy ktos tu jeszcze mnie pamieta ![]() znikam, czesc i pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Z okazji świąt Bożego Narodzenia życzę Wam serdecznie, Aby przy świątecznym stole nie zabrakło światła i ciepła rodzinnej atmosfery, Aby wszystkie dni w roku były tak piękne i szczęśliwe, Jak ten jeden wigilijny wieczór. Aby Wasze twarze i twarze Waszych najbliższych zawsze rozpromieniał uśmiech, A gwiazda Betlejemska prowadziła Was ku szczytom Waszych marzeń. Niech te radosne Święta Będą szczęśliwe dla każdego z Was, Niech przyniosą z sobą miłość i nadzieję Pozdrawiam wszystkich cieplutko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Skoro jest teraz czas kiedy spełniają się życzenia to niech spełni się Wasze najskrytsze marzenie - takie jest moje życzenie
![]() Wszyystkiego najlepszego w Nowym Roku ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
orz napisał(a):
> ciekawe czy ktos tu jeszcze mnie pamieta ![]() Ależ Orz, ofkors, że pamiętam........ ![]() Wesołych Świąt wszystkim Wizażan(k)om ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Spełnienia najskrytszych pragnień, szczęścia i powodzenia we wszystkich dziedzinach życia, zdrowia i radości z każdego dnia!!!
Tego życzę wszystkim Wizażankom w te magiczne Święta!!! Lila
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
No i ja się dołączę do życzeń: wszystkim Wizażankom i Wizażanom wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń. No i szczęścia w nowym roku 2004!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dla Agusi i Zło za to miejsce takie ciepłe...
![]() Dla wszystkich specjalistów: Beatki, Grażynki, Piotra, Smoczka, Samanty, pana doktora, i pani Jagody za poświęcanie prywatnego czasu naszym problemom... ![]() Dla wszystkich wizażanek i wizażanków za to, że tworzycie taką atmosferę i takie miejsce, do którego chce się wracać... ![]() Dla wszystkich bez wyjątków, zwłaszcza tych smutnych, zagubionych i nieszczęśliwych, aby nigdy nie gasło dla Was światło tej Nocy... ![]() ![]() ![]() Zatrzymaj świadomie światło Bożego Narodzenia w Twojej nocy, w nocy Twej depresji, w nocy Twej beznadziejności, w bezsenne noce, kiedy tęsknisz za porankiem. Wyobraź sobie, że także Twoja noc stanie się nocą Bożego Narodzenia, świętą nocą. Anselm Grün ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Składałam juz zyczenia wszystkim wizażankom - na innym forum... raz jeszcze wszystkiego naj naj naj
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Składałam juz zyczenia wszystkim wizażankom - na innym forum... raz jeszcze wszystkiego naj naj naj
![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Dołączam się do najserdeczniejszych życzeń dla wszystkich ludzi tworzących to wspaniałe miejsce: Wizaż. Życzę Wam magicznych Świąt oraz spęłnienia marzeń w 2004 roku.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Ja również przyłączam się z radością do życzeń
![]() Jak dobrze być razem z Wami ![]() Życzę Wszystkim Radosnych Świąt ![]() Gołąbek ![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Ja również zyczę wszystkim wesołych świąt, wieeeelkiej choinki i mnóstwo gwiazdkowych prezentów!
Pozdrawiam - Kasia
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
DROGIE WIZAŻANKI!!!
Z okazji Świąt chciałam Wam życzyć ![]() ![]() (i nie utopcie śledzi ![]() ![]() tego i wszystkiego o czym marzycie(łącznie z wiekszym wyborem kosmetyków, fatałaszków, dobrej muzyki, książek i rozrywki za mniejsze pieniądze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Zyczę Wam świąt prawdziwie świątecznych,
ciepłych w sercu, zimnych na zewnątrz, pachnacych choinką, jaśniejących pierwszą gwiazdką... Dziękuję Wam wszystkim ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Życzę Wam, aby prawdziwi przyjaciele nie pozwolili Wam płakać przez tych, którzy chcą Wam sprawić przykrość.
![]() ![]() A te Święta niech będą wypełnione spokojem, radością z przebywania z rodziną, niech będą jeszcze bardziej magiczne i cudowne niż zwykle. ![]() Życzę Wam też, żebyście w tym zabieganym życiu nie przegapiły tego, co naprawdę ważne. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Zdrowych, spokojnych Świąt w rodzinnej atmosferze, cudnych prezentów, smacznych smakołyków
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Ja również dołączam się do życzeń, przede wszystkim chciałabym Wam życzyć wesołych, pogodnych, radosnych świąt, spędzonych w gronie osób, które najbardziej kochamy. Niech ten dzień będzie dla nas niezapomnianym przeżyciem, dniem, w którym zapominamy o wszelkich troskach i kłopotach. Pragnę, aby Nowy ROk przyniósł Wam wszystkim wiele pomyślności, szczęścia i radości.
A teraz typowo wizażowe życzenia ![]() -wielkich wyprzedaży -miłych ekspedientek w drogerii -tony próbek -dużo promocji Oraz szampańskiego nastroju nie tylko w Sylwestra, ale w ciągu całego nadchodzącego roku.
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
*
Edytowane przez donata Czas edycji: 2012-12-10 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
A ja Wam życzę nadzei wbrew nadzei, byście wierzyły w to co wydaje się być niewiarygodnym, robiły to co niemożliwe a w tym wszystkim wciąż pozostawały sobą.
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
<font color=red> <font size=+1> a ja życzę po prostu.. duuużo szczęścia! </font>
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Ostatnio rzadziej tu bywam, ale zawsze bardzo chętnie
![]() ![]() ZDRÓWECZKA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Za chwilę zasiadam z rodzinką do kolacji wiglijnej, w tej chwili jestem myślami także z Wami, bo wizaż to mój drugi dom, żeby tak było zawsze sobie i Wam życzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Kochani Agnieszko i Zło..tku, Najmilsze Wizażanki i Wizażanie Najmilsi
![]() Życzę Wam, żeby ta wyjątkowa noc była naprawdę i cicha, i święta ![]() Żeby pozwoliła Wam zwolnić, jeśli żyjecie w galopie, rozluźnić się, jeśli żyjecie w stresie; odnaleźć prawdziwą bliskość z Ważnymi Ludźmi w Waszym życiu, jeśli na co dzień jej wam brakuje i wyciszyć się, i zadumać trochę, nawet jeśli idziecie przez życie przebojem ![]() Niech radość jaką przynosicie swoim bliskim dlatego że jesteście ![]() Najcieplej Was ściskam i całuję ![]() Maga spod choinki
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.