|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Kolorowka Clinique, EL, Dior, APC, Nina Ricci, Lumene, Bourjois, Maybelline, Inglot
NIEAKTUALNE
Witam serdecznie wszystkie zagladajace na ten watek Wizazanki i Wizazanow ![]() To moj drugi watek na Targowisku, mam nadzieje, ze uda nam sie pozytywnie zakonczyc wszystkie wymiany ![]() Kilka zasad dla jasnosci 1. Oferuje na wymiane kosmetyki uzywane, sa one szczegolowo opisane ale w razie dodatkowych pytan, prosze pisz na watku, a na pewno odpowiem ![]() Wszystkie kosmetyki sa czyste, a ich opakowania zadbane - tego samego oczekuje z Twojej strony. 2. Kosmetyki wysylam wylacznie paczka polecona, priorytetowa i oczekuje przesylki od Ciebie w takiej samej formie. Prosze trzymaj sie rowniez ustalonego terminu wysylki, ja ze swojej strony dotrzymam warunkow wymiany i oczekuje tego samego od Ciebie. Paczka przygotowana przeze mnie bedzie dokladnie zabezpieczona, aby kosmetyki dotarly do Ciebie w stanie nienaruszonym i oczywiscie licze na podobna dbalosc z Twojej strony. 3. Wszystkie rozmowy odnosnie wymiany prowadze wylacznie na tym watku, na PW wylacznie szczegoly dotyczace poszczegolnej wymiany, nie odpisuje w innych watkach, chyba, ze sama czyms sie zainteresuje. 4. Szukam kilku konkretnych rzeczy ale rozwaze kazda propozycje. Wymieniam sie jedynie na kosmetyki, dziekuje za ubrania i ksiazki. Mam nadzieje, ze te sztywne zasady nie zniecheca Was do wymiany, a raczej przekaza, iz jestem osoba dokladna i solidna ![]() To zaczynamy ![]() Zdjecie 1 - INGLOT korektor w plynie, jasny bez nr 33, dolaczone pudelko, nie ma daty, jest kod - G927PD, kupiony kilka miesiecy temu w salonie firmowym Inglota - zuzycie ok. 10% - MAYBELLINE Dream Mousse Shimmer Porcelain - zuzycie ok. 5% - NIEAKTUALNE - MAYBELLINE Dream Mousse Shimmer Champagne - zuzycie ok. 5% - NIEAKTUALNE - BOURJOIS Plus que parfait!, podklad w kompakcie, kolor #42 Pechce Constante, dosc jasny beż ale nie dla ekstremalnie bladolicych , do stosowania na mokro i na sucho, matujacy (uzywany, zuzycie ok. 35-40%, opakowanie jest w stanie bardzo dobrym, gabeczka jest swiezo "wyprana", niestety zostaly na niej przebarwienia z pudru - nie dalo sie doprac), na opakowaniu nie ma daty, jest tylko kod - 3301Zdjecie 2 - LUMENE baza pod cienie, nie ma daty, jedynie kod - 12NL7, dolaczone pudelko - zuzcie ok. 20% - NIEAKTUALNE - NINA RICCI Plush Mono Eyeshadow #Gris Fourrure, ciemny, garnatowy grafit, bardzo nasycony, idealny do smoky, satynowy cien z malutkimi iskierkami widocznymi w ostrym swietle, nie ma daty, kod wybity na opakowaniu 2E48, dolaczone pudelko wraz z ulotka - kilkakrotnie uzyty, minimalnie - EVELINE Magic Duo Eyeshadow #354 Garden, perlowy i oliwkowo-szary cien (chlodna zielen), z mnostwem drobinek, dolaczony aplikator - zuzycie ok. 5% - DIOR 5 Colors #250 Seascape tester - zuzycie ok. 20% (najbardziej srodkowy cien) - NIEAKTUALNE Zdjecie 3 - APC puder w kulkach rozswietlajacy, wlasna kompozycja (uzywany kilka razy, zawsze czystym pedzlem), kolory kulek w zestawie: bialy x 14, rozowy x 2, jasny roz x 2, ciemny roz x 2, fiolet x 6, beż x 7, zielony x 5 - NIEAKTUALNE - APC puder w kulkach delikatnie brazujacy, wlasna kompozycja dla bladolicych (uzywany kilka razy, zawsze czystym pedzlem), kolory kulek w zestawie: bialy x 13, beż x 18, ciemny beż x 10, oliwka x 2, braz x 1. - NIEAKTUALNEZdjecie 4 - ESTEE LAUDER Beautiful Bride Photo Powder Duo #02 Yellow Neutralizer, kolor liliowy, limitowana slubna edycja, ozywia zszarzala cere, daje delikatne, rozswietlajace wykonczenie, mimo malej pojemnosci jest bardzo wydajny, komplet sklada sie z 8g pudru sypkiego i 5g pudru prasowanego w tym samym kolorze, dolaczone pudelko (troche sfatygowane) i pedzelek - zuzycie ok. 10% - bede wybredna i wymienie sie na cos naparwde mi potzrebnego ![]() Zdjecie 5 - CLINIQUE True Bronze #02 Sunkissed, dolaczony pedzelek w etui (nieuzywany) i pudelko (nie ma go na zdjeciu, stan idelany) - zuzycie minimalne, uzyty kilka razy - rowneiz bede wybredna ![]() - AVON Shimmer Powder Pink,puder rozswietlajacy rozowy (nieuzywany, wciaz jest nalepka zabezpieczajaca na sitku, bez pudelka), data produkcji 13.01.2005 Szukam - CLINIQUE Trio Come heather - CLINIQUE Trio Rain Forest - CLINIQUE Trio Lotus Flower - CLINIQUE Quad - z fuksjowym wieczkiem i skladak Plum Potion & Blackberry Frost - inne cienie Clinique ![]() - GLAZEL biale kulki (puder) - AVENE zestaw miniatur do skory zaczerwienionej - SEPHORA pedzle - MAC cienie prasowane - i co tam fajnego macie ![]() Uff, to by bylo na tyle. Zapraszam
Edytowane przez vril Czas edycji: 2009-05-18 o 15:03 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kolorowka Clinique, EL, Dior, APC, Nina Ricci, Lumene, Bourjois, Maybelline, In
moze cos u mnie za cliniqowego sunkissda...??
pozdrawiam |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorowka Clinique, EL, Dior, APC, Nina Ricci, Lumene, Bourjois, Maybelline, In
Mnie też Sunkissed
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...20#post8685220
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Olciawalczak niestety nic. Pozdrawiam
![]() Malwiiina piekne szachownice, chetnie bym sie wymienila ale niestety sa dla mnie za ciemne. Szkoda ![]() Contax przykro mi ale nic nie znalazlam dla siebie Joasiak1 rowniez nic
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Vril, szkoda
|
|
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
- INGLOT korektor w plynie, jasny bez nr 33, dolaczone pudelko, nie ma daty, jest kod - G927PD, kupiony kilka miesiecy temu w salonie firmowym Inglota - zuzycie ok. 10%
- BOURJOIS Plus que parfait!, podklad w kompakcie, kolor #42 Pechce Constante, dosc jasny beż ale nie dla ekstremalnie bladolicych , do stosowania na mokro i na sucho, matujacy (uzywany, zuzycie ok. 35-40%, opakowanie jest w stanie bardzo dobrym, gabeczka jest swiezo "wyprana", niestety zostaly na niej przebarwienia z pudru - nie dalo sie doprac), na opakowaniu nie ma daty, jest tylko kod - 3301cos za to? |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
interesje mnie ESTEE LAUDER Beautiful Bride Photo Powder Duo #02 Yellow Neutralizer, kolor liliowy, |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Vilanda niestety nic nie znalazlam. Pozdrawiam
![]() Wiem, wiem - wybredna cholera ze mnie ale nie chce brac niczego na sile. |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za baze lumene?
|
|
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
znajdziesz cos u mnie za
- BOURJOIS Plus que parfait!, podklad w kompakcie, kolor #42 Pechce Constante, dosc jasny beż ale nie dla ekstremalnie bladolicych , do stosowania na mokro i na sucho, matujacy (uzywany, zuzycie ok. 35-40%, opakowanie jest w stanie bardzo dobrym, gabeczka jest swiezo "wyprana", niestety zostaly na niej przebarwienia z pudru - nie dalo sie doprac), na opakowaniu nie ma daty, jest tylko kod - 3301
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Izka11 niestety nic
Jolanda vega rowniez nic
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłabyś cos za brazer Clinique?
|
|
#23 |
|
BAN stały
|
- APC puder w kulkach rozswietlajacy, wlasna kompozycja (uzywany kilka razy, zawsze czystym pedzlem), kolory kulek w zestawie: bialy x 14, rozowy x 2, jasny roz x 2, ciemny roz x 2, fiolet x 6, beż x 7, zielony x 5.
- APC puder w kulkach delikatnie brazujacy, wlasna kompozycja dla bladolicych (uzywany kilka razy, zawsze czystym pedzlem), kolory kulek w zestawie: bialy x 13, beż x 18, ciemny beż x 10, oliwka x 2, braz x 1. cos u mnie?
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za baze lumene?
|
|
|
|
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie za rozświetlający APC?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

, do stosowania na mokro i na sucho, matujacy (uzywany, zuzycie ok. 35-40%, opakowanie jest w stanie bardzo dobrym, gabeczka jest swiezo "wyprana", niestety zostaly na niej przebarwienia z pudru - nie dalo sie doprac), na opakowaniu nie ma daty, jest tylko kod - 3301