|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Walentynki 2010 :)
Mimo, że jeszcze do walentynek trochę czasu to chciałabym porozmawiac o tym jak je spędzacie, czy macie juz prezent dla swoich walentych. Zapraszam do rozmowy również singielki chętnie ich wysłuchamy o tym jak spędzają ten dzień i co chciałyby dostać
moje postanowienie: było 40 kg - jest 45 kg - będzie 47 kg Edytowane przez Izza4989 Czas edycji: 2010-01-26 o 17:00 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Walentynki 2010 :)
Witam
![]() Ja niestety będę sama po raz kolejny w walentynki i prawdopodobnie wybiorę się na imprezkę do klubu,może tam kogoś poznam ... bo nie ukrywam,że chciałabym .
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ten dzień spędzę jak na singielkę przystało w szkole na zjeździe bardzo zmęczona i niewyspana po powrocie z siatkarskiego meczu Gwiazd ze stolicy
Wiec chociaz walentynek nie lubię w tym roku będzie ciekawie
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
A ja walentynki spędzę z Tżem, ale nie wiem jak.. W dodatku nie kupuję żadnego prezentu - trudno przeżyje, ja jestem teraz bez grosza.. ;/ a poza tym to jest dla mnie za bardzo komercyjne święto. Aczkolwiek jest miłe
Tylko wkurza mnie to, że niektórzy faceci tylko w ten dzień okazują miłość, a przez pozostałe 364 dni są oziębli i beznadziejni. I jakby co, to nie chodzi tu o mojego Tża, o nie ale dużo razy słyszałam od koleżanek o takim zachowaniu.. Przykre to trochę jest...
|
|
|
#6 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
zapewne z TŻtem spędzę to święto .
na prezent nie ma pomysłu - może wypowiecie sie, co kupujecie?
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Samiutka. I pójdę sobie do kina, a co!
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Ja bede z tz, ale co bedziemy robic to nie mam pojecia
![]() moze na lyzwy pojdziemy i na jakas pizze ![]() ale jakis wiekszych prezentow nie planujemy, jak dla mnie ten dzien jest bardziej do spedzenia milego dnia (i nocy ) razem niz dawanie jakis wiekszych prezentow
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Prawdopodobnie będę odpoczywała i jeszcze odsypiała po studniówce, którą mam 12. lutego
![]() Bo ogólnie to TŻ własnego nie posiadam (choćbym chciała ) i w ogóle te Walentynki to mnie okropnie denerwują. Strasznie komercyjne święto, na którym zarabia mnóstwo ludzi.
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Znajac siebie i swoje zapominalstwo kupialm Tz-owi sliczna kartke pare dni temu
![]() Nie mam pojecia jak spedzimy ten dzien, na pewno milo ![]() Nie wiem,czy on w ogole bardzo wierzy w to swieto,jeszcze go o to nie pytalam! Mnie zadowala samo otrzymanie kartki. Fajnie byloby otrzymac tez jakies kwiatki, i mimo,ze moj Tz jest przekochany, to raczej watpie,zeby mi je sprawil,no ale coz A co niby mozna chlopakowi na walentynki kupic? kwiatek odpada, slodki mis z seerduszkiem tez....hm![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
hihi czekali caly bity rok z tym,wiec niech sie ciesza Walentynkami
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my mamy miłe święto a sprzedawcy dzięki temu sobie zarobią ![]() ja walentynki pewnie spędzę z tż choć on pewnie do 20 bedzie na uczelni ![]() hmm.. a co mu kupic? nie mam pojęcia myślałam żeby mu zafundować wizytę u dietetyczki mało romantyczne
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też samiutka, ale nie mogę pójść do kina, bo u mnie nie ma
a szkoda
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
ja spędzę z moim pieskiem, który niestety ostatnio podupada na zdrowiu, wybaczam mu ma prawo jest już starszy no chyba, że ewentualnie ktoś będzie chciał je spędzać ze mną wtedy psa zabiorę ze sobą
a tak na serio walentynki lubowałam spędzać u babci, czy byłam w związku czy też nie, dlaczego? bo u niej zawsze mi wracała wiara w miłość, babcia jest z dziadkiem już ponad pół wieku i nadal są szaleńczo zakochani, dziadek szczypie babcie w tyłek i takie tam sprawy chciałabym kiedyś być równie szczęśliwa jak oni przez całe swoje życie dlatego też walentynki to odpowiednie święto dla nich
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja zastanawiam się co kupić TŻ. Nie mam prawie żadnego pomysłu. Na wizażu znalazłam coś fajnego osatnio
Dziewczyna kupiła pudełko, napisała na nim "101 powodów dla których cię kocham", do pudełka wrzuciła 101 cukierków, a do każdego przyczepiła kartkę z powodem miłości Co o tym myślicie?
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kurcze fajnie to opisalas ja myslalam ze takich ludzi nie ma ![]() tez chce byc taka szczesliwa babcia ![]() Olean fajny pomysl tez nad takim czyms pomysle
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Mój ukochany dostanie przepustkę do domu wtedy, więc będziemy się cieszyć sobą
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam zjazd na uczelni, lecz wieczór oczywiście zarezerwowany dla TŻeta, pewnie zamówimy smaczną pizzę, zrobię jakiś jego przysmak, zaopatrzymy się w fajne filmy i spędzimy milutko czas
w walentynki zazwyczaj dajemy sobie jakieś drobiazgi z serduszkami
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
co do prezentów ja lubię coś osobistego (co kojarzy nam się tylko z tą jedną osobą) albo coś zrobionego przez siebie albo jakaś śmiesznota z podtekstem. Swojemu byłemu kiedyś kupiłam poduchę piersi (gdyż miał obsesję na punkcie właśnie tej mojej części ciała) a z racji tego, że był to związek na odległość chciałam, żeby miał namiastkę w domu
czasem robiłam kolaże z fot kubki z nadrukami jakimiś (uwydatniajace to w czym facet jest najlepszy - np. najlepszy trener pod słońcem, najlepszy kochanek pod słońcem itp. itd.) - co by męska duma urosła w siłę...
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
A my z TŻtem nie obchodzimy walentynek. Pozostaliśmy wierni swoim przekonaniom jeszcze z czasów singli
I w sumie dobrze mi z tym, my swoje walentynki mamy codziennie
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w sumie z Tż nie obchodzimy walentynek, ale wymyśliłam że zrobię mu chociaż striptiz bo niestety nie mam kasy na prezent
|
|
#22 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
My pójdziemy chyba do kina na jakąś komedię np. na Walentynki (tytuł odpowiedni jak na okazję), a dla Tż zrobię sernik na zimno bo ostatnio mi marudził, że by sobie zjadł ![]() Kiedyś upiekłam muffinki z paczki, wysypałam cukrem pudrem kształt serducha- Tż cieszył się jak dziecko, zdjęcia robił i nawet z początku nie chciał ich jeść tak mu się spodobały! Przyjemnego walentynkowego wieczoru dla wolnych i zajętych wizażanek
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam 19 lat w listopadzie 20 i nigdy nikogo nie mialam i zle mi z tym, ale co zrobic:P jesli bym miala tz; to hmmm kino, lyzwy, kawiarnia, a potem wieczor przy filmach i przytulaniu:P
aaa i ten pomysl z cukierkami SWIETNY ewentualnie podarowalabym tz-towi jakies nasze wspolne zdjecie i kartke z jakims tekstem od serca
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
z ukochanym, pewnie coś wymyśli a chcialabym mu dać coś takiego hmmm.. wielkie mega super nasze zdjecie na pół ściany :P
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Umówiłam się z koleżanką, że spędzimy ten dzień razem, jako, że my dwie singielki, ogladniemy "Lejdis" i nawpychamy w siebie kalorie. Jeszcze się zobaczy
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
Zawsze żałowałam, że to święto nie jest na wiosnę, bo z chęcią ten dzień spędziłabym na powietrzu, ale cóż...
![]() Tak to ustaliliśmy, że spotkamy się u Tżta, w razie czego filmy mamy przygotowane, ale na pewno gdzieś wyjdziemy. A co do prezentu, to nic mu nie kupiłam, bo z kasą krucho, a poza tym nie jestem za bardzo za takimi kupowanymi masowo prezentami. Zrobię mu ( akurat mam ferie od poniedziałku - dużo czasu ) dosyć dużą figurkę z masy solnej, coś na kształt kucharzyka z duży brzuchem i deską przy boku, z wyrytym na niej ' naszym ' cytatem. Dzień, jakich wiele w jego towarzystwie, bo przecież nie od święta Walentego się tylko spotykamy
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
Ja mojemu Tżtowi robię wafle czekoladowe - w kształcie serca
Strasznie komercyjne święto, ale bardzo miło się go spędza z kimś wyjątkowym na siebie, dając mu własnoręcznie robiony prezent ;D
|
|
|
#28 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi została tylko babcia.. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
ja wyczaiłam w sklepie takie fajne pluszowe serduszko nawet duze a kosztuje 8,50
pomysl na figurke z masy solnej tez mi sie podoba
|
|
#30 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pomysl wypalil i mysle ze Twoj TZ z podelka bedzie zadowolony i z wielkim zainteresowaniem bedzie czytal czym sobie zasluzyl na Twa milosc
Z czasem słowa stygną, więc odświeżaj je.... Edytowane przez aanitkaa Czas edycji: 2010-01-29 o 18:07 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.

- jest 45 kg
- będzie 47 kg 

.

kwiatek odpada, slodki mis z seerduszkiem tez....hm

a tak na serio walentynki lubowałam spędzać u babci, czy byłam w związku czy też nie, dlaczego? bo u niej zawsze mi wracała wiara w miłość, babcia jest z dziadkiem już ponad pół wieku i nadal są szaleńczo zakochani, dziadek szczypie babcie w tyłek i takie tam sprawy