|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
KW: Soraya, Kuracja Dotleniająca, Krem na dzień intensywnie nawilżająco-dotleniający
Czy ktoś się może orientuje dla jakiego wieku przeznaczony jest ten kremik (no i zarazem ten na noc)? Zastanawiam się nad jego zakupem, ale nie wiem czy nie jest przypadkiem od 25lat (zresztą w takiej kategorii jest nawet na KW), a ja mam 22 z kawałkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Re: KW: Soraya, Kuracja Dotleniająca, Krem na dzień intensywnie nawilżająco-dotleniający
ja dostałam na gwiazdkę krem na dzień i koralową maseczkę
![]() Możesz śmiało używać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Re: KW: Soraya, Kuracja Dotleniająca, Krem na dzień intensywnie nawilżająco-dotleniający
Tak jak juz wiele razy bylo pisane, kremu nie dobieramu do wieku metryki, ale do potrzeb naszej skory. Ja mam tez troche ponad 22 i uzywam tego kremu na noc, bo mam cere normalna mocno sklonna do przesuszen, szczegolnie gdy zbliza sie zima. Mam tylko wersje na noc, na dzien uzywam innych kremow. Na noc uzywam go na twarz i cala szyje i bardzo go sobie chwale. Ma ladny zapach, gesta konsystencje, jest srednio wydajny (mi wystarcza na max miesiac), bardzo dobrze nawilza, za cene 15 zl mysle, ze WARTO go kupic
![]() Pozdrowienia, Cheetah |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
No to nie pozostaje mi nic innego, jak tylko biec do sklepu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Baaaaardzo fajny kremik, miałam wersję na dzień i na noc, przyjemnie pachnie, nieźle nawilża, konsystencja leciutka, dobrze rozprowadza się, wydajność- bo ja wiem, na długo to mi nie starcza, na miesiąc
![]() ![]() ![]() Nefretete
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Re: KW: Soraya, Kuracja Dotleniająca - kupiłam, ale trochę przepłaciłam
No to kupiłam. Na razie ten na noc, bo w sumie na dzień jeszcze jakieś smarowidła mam. Tylko się troszkę wkurzyłam, bo na półce w Rossmanie była cena 11,99 a potem na paragonie już w drodze do domu zauważyłam 14,49
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
MagJa napisał(a):
> Tylko się troszkę wkurzyłam, bo na półce w Rossmanie była cena 11,99 a potem na paragonie już w drodze do domu zauważyłam 14,49 ![]() Jedna z najczęstszych strategii, uczyłam się o tym. ![]() Ja bym nie poszła, bo jestem tchórz, ale jeżeli masz siłę i Ci się chce, to idź, może ich to czegoś nauczy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
lejka napisał(a):
> Ja bym nie poszła, bo jestem tchórz, ale jeżeli masz siłę i Ci się chce, to idź, może ich to czegoś nauczy. ![]() A ja jestem leń i dziś mi się już nie chce, a jutro to pewnie będzie za późno... Ale i tak jak tylko będę w okolicy to nie omieszkam tam wstąpić i im powiedzieć paru miłych słów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
widzę, że w Rossmanie to już tradycja. Nieładnie! Ja przy kasie po prostu oddaję produkt, bo nie lubię jak mnie ktoś w konia robi.. ale jak kupuję kilka rzeczy, nie zauważę.. to potem głupio mi wracać..
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
O a ja nie wiedziałam o tym !!! muszę zacząć sprawdzać przy kasie te ceny, bo zawsze sugerowałam się tymi półkowymi. Co za świństwo i naciąganie nachalne klienta
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.