|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
co jest ze mna nie tak?
wogole nie mam podozwenia.. wogole. juz sama nie wiem czemu.. na pocztaku myslalam ze chodzi o wzrost - 180cm to duzo, w dodatku mieszkam w malym miescie.. z drugiej strony bardzo duzo osob mowi mi ze mam swietna figure, ladna twarz, piekne wlosy i ze jestem fajna szalona osoba, a mimo wsytzko jakos zaden chlopak sie mna nie interesuje.. moze dlatego ze nie jezdze na zadne wiejsce zabawy?;/ bo w mojej miescinie wiekszosc wlasnie takich dziwcyn ma druga polowe.
chlopaki traktuja mnie jak kumpele. moze dlatego ze nie wylatuje z jakimis glupimi tekstami i nie podrywam ich takimi tak jak np jedziemy na wycieczke i kazdy prawie spi bo byla 3 w nocy i powiedziec do kolegi ktory siedzi obok jak chcesz to zrob mi masaz tylko bardzo delikatnie.. no nie wiem ja bym tak nie mogla . czy to zle? jakies rady? bo juz sie gubie.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: co jest ze mna nie tak?
Na wszystko potrzeba czasu, a milosc zwykle przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie
![]() ![]() ![]() Glowa do gory i powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
nio tak samo uwazam..
milosc przyjdzie z czasem... zapuka do Twoich drzwi ![]() musisz tylko cierpliwie poczekac az sie zjawi ![]() cierpliwosci... ![]() powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
mam nadzieje hehe dzikei
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Zasada jest taka: im bardziej szukasz miłości, tym bardziej nie możesz jej znaleźć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Po prostu jesteś młoda i nie zdążyłaś poznać jeszcze odpowiedniego faceta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja też mam 180 cm wzrostu i kiedyś miałam podobny tok myślenia do Ciebie,ale olałam to i kiedy najmniej się tego spodziewałam miłość na mnie spadła i wszystko się ułożyło.Nie szukaj na siłę, skup się na innych rzeczach i nie myśl takimi kategoriami , że coś z tobą nie tak...chyba nie jesteś desperatką?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
nie jestem heh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Daj sobie czas, nie wyczekuj, a milosc przyjdzie sama.
Ja tez w Twoim wieku sie wiecznie zamartwialam o przyszlosc i widzialam oczywma duszy mojej siebie za kilka lat jako stara samotnice i co? ![]() Nagle sie tz pojawil i wszystko sie zmienilo ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.