|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Organizatorka
|
Wspólne zakupy na koreabb.com ( BB cream-y, wschodnie kosmetyki naturalne )
Wątek dotyczy sklepu KoreaBB gdzie można kupić:
- próbki i pełnowartościowe opakowania BB creamów - o tych magicznych kosmetykach można poczytać TUTAJ - wiele wschodnich kosmetyków naturalnych, świec do uszu itp ![]() Waluta: dolar singapurski, aktualny kurs 1$ ~ 2,4zł Głównym założeniem wątku jest organizacja zamówień powyżej 140$ co na kolejne zamówienia daje nam 5% zniżki, co jest bardzo optymistyczne dla osób takich jak ja, które mają ochotę wypróbować cały asortyment ![]() Ze względu na dość wysoką cenie niektórych produktów i chęć wypróbowania przeze mnie jak najwięcej, proponuje również wspólny zakup np jednego opakowania i podzielenie go np na pół (jedna osoba wtedy dostaje w opakowaniu zastępczym) To chyba tyle ważnych informacji ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Może znajdzie się osoba/osoby chętne do wspólnego zakupu Wybielającej maseczki na noc z owocu granat ? ![]()
![]() |
#2 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Wspólne zakupy na koreabb.com ( BB cream-y, wschodnie kosmetyki naturalne )
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne zakupy na koreabb.com ( BB cream-y, wschodnie kosmetyki naturalne )
dopiero co sie w Lush połapałam a tu już nowe kuszenie
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Wydaje mi się czy wątek upadł?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.