|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Farmona - gdzie w Krakowie??
Może ktoś się orientuje gdzie w tym pięknym mieście znajdę większy wybór kosmetyków Farmony? Interesuje mnie głównie seria DermaCos oraz zimowa, a wszędzie, gdzie szukałam, jeśli nawet coś z Farmony jest, to głównie Nivelazione, Radical czy Jantar. Napisałam nawet maila do firmy z prośbą o podanie namiarów na sklepy i nawet dostałam odpowiedź, ale ten ich spis sklepów "z pełnym asortymentem" nie dość, że zawiera niewiele sklepów, to jeszcze ten asortyment wcale nie jest pełny. Przyznam szczerze, że na razie byłam tylko w jednym z nich, ale nie wiem, czy w takim razie jest sens specjalnie jeździć do kolejnych, porozrzucanych po całym mieście.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Re: Farmona - gdzie w Krakowie??
nie wiem gdzie w Krakowie znaleść te kosmetyki ale mam fajną stronę w internecie gdzie jest mnóstwo kosmetyków również te co interesują ciebie
http://esentia.pl/servlet/SNFSearch nie wiem czy to cie satysfakcjonuje ale moze ci esi ena coś przyda. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Re: Farmona - gdzie w Krakowie??
monikazm napisał(a):
> nie wiem gdzie w Krakowie znaleść te kosmetyki ale mam fajną stronę w internecie gdzie jest mnóstwo kosmetyków również te co interesują ciebie > http://esentia.pl/servlet/SNFSearch > nie wiem czy to cie satysfakcjonuje ale moze ci esi ena coś przyda. Dzięki za pomoc, ale niestety zakupy przez net mnie nie satysfakcjonują. Wiem, że można kupić te kosmetyki na Esentii, a także w ich firmowym sklepie, ale nie opłaca mi się płacić kosztów przesyłki, więc wolałabym jednak znaleźć dobrze zaopatrzony sklep w Krakowie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.