|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Sonia pare lat pozniej :)
z nudow, nadmiernej ilosci wina...
![]() modelka: Sonia (22 lata:P) foto: moj TŻ z braku zdjecia przed, wstawiam foto podczas tworzenia dzieła ![]() kosmetyki jakich uzylam to shiseido podklad, puder sypki collistar, ciemna brazowa kredka golden rose i b.jasny puder z testera diora. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sonia pare lat pozniej :)
Niestety nic nie widac na tych zdjeciach...Przydaloby sie zblizenie twarzy, a szczegolnie oczu.
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Rzeczywiście na pierwszym zdjęciu niestety za dużo nie widać, ale muszę przyznać, że widzę zmiany przed i po
![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
do Ł@siczk@ jesli sie spojrzysz to widac. i nie tylko ja to widze, zeby nie bylo ze cos sobie ubzduralam. oczy nie sa w ogole pomalowane, spojrz na rysy twarzy na pierwszym i kolejnym zdjeciu. ale moze i schrzanilam, klocic sie nie bede bo nawet nie mam na to ochoty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.