|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
EDP Bond Girl - Avon
Nieaktualne.
Wymienię nową, nieużywaną, w zafoliowanym kartoniku wodę perfumowaną Avon Bond Girl 50 ml. Najchętniej na inny zapach, może być używka - wszelakie owocowości. Ale niekoniecznie, może też być - kolorówka selektywna, - profesjonalna pielęgnacja włosów, - nowa pielęgnacja apteczna. Edytowane przez pakosta Czas edycji: 2008-11-21 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: EDP Bond Girl - Avon
Może te błyszczyki?:
-. mini błyszczyk Clinique, SUPERBALM MOISTUTIZING 5 ml, przejrzysty ciepły różowy kolor 02 Raspberry - użyty raz -. pomadka z najnowszj "błyszczykowej" serii DIOR, DIOR ADDICT HIGH SHINE nr 566 ROSE COLLECTION, piękny, delikatny, cieplutki róż - użyta dwa razy, tester z zatyczką. -. błyszczyk powiększający usta LIP FUSION kolor Blush, ciepły, różowy kolor, na ustach bardzo naturalny - pozostała ok. połowa -. błyszczyk powiększający usta LIP INJECTION kolor Techno Kiss, opalizujący transparentny róż - pozostała ponad połowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
xxxwitchyouxxx nic
![]() ladyDIOR zupełnie nie moje kolory. mucia18 Incanto Dream jedynie, ale rozumiem że to za dużo. I kolczyki hand made, a to z kolei za mało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
A ponad połowa Be Delicious DKNY, jakieś 20/30 ml? Mogę też dorzucić kilka nowych, zapachowych próbek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo lubię ten zapach, ale uzywa go moja przyjaciółka więc odpada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
A Promesse Cacharel? Ponad 20/30 ml. Jest pudełko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ok, ostatni strazał
![]() Givenchy, Very Irresistible Sensual EDP ok. połowa z 75 ml? Jeśli nie to już nie męczę, dzięki za cierpliwość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tu mnie masz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Oczywiście! Wiesz paskotka, że na tym forum z założenia nie ma podróbek. Zapach mam z wymiany z ragutką. To co? Prive?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.