|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Opanować nerwy.....
No właśnie.. jutro mam examin na prawo jazdy
![]() Na dodatek mam dostać okres (jutro, a w praktyce na dniach) więc jak zwykle przeżywam ciężki stan napięcia przedmiesiączkowego. Dzisiaj jest chyba jakieś apogeum, bo wściekam się jak szalona !!!!!!! Pokłóciłam się z rodzicami, ciągle mi coś nie pasuje, to albo płacze albo się wściekam..... No i jutro jeszcze ten examin !!!!!! Dziewczyny jak ja mam doprowadzić siebie do jakiegoś normalnego stanu ??????? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Maskotka Wizaz.pl
|
Re: Opanować aggie.....
NIC - dokładnie : NIC
Ci nie pomoże. Nie ma takiej Tabletki, Środka, Płynu, Czopka, który jest w stanie opanować Twój stan.... ... poza Tobą samą ![]() Usiądź, weź kilka głębokich oddechów, uśmiechnij się do Siebie, wrzuć na luz, jak to mawiają kierowcy i oddaj się czemuś, co sprawi Ci choćby drobną przyjemność. Nie myśl o jutrze ani o okresie w kategoriach stresu, pomyśl o tym jak o normalnej bułce z masełkiem i nowalijkami ... Wiem, że siła ludzkiej psychiki czyni cuda, więc dlaczego masz się denerwować... Zasada Satrożytnych Tygrysów mówi : co ma być to będzie, więc po jaką cholerę się jeszcze denerwować ? Sama sobie tym dostarczasz negatywnej energii, która nakręca Cię jak perpetum mobile... Egzamin Cię czeka - a tylko od Ciebie zależy czy będziesz zdenerwowana czy nie. jeśli więc logika i podpowiada, że nerwy Ci w czymkolwiek pomogą to się denerwuj, jeśli jednak odwrotnie - to po jaką cholerę ich używać do sprawy tak banalnej jak Prawo Jazdy ?? Są w życiu ważniejsze sprawy... I przede wszystkim uświadom sobie co się stanie jak(Tfu, tfu..) oblejesz ?? - NIC, po prostu zdasz za drugim razem. Nikt nie zginie, Nikt nie ucierpi, a Ty po prostu dostaniesz kolejny termin... to żadna hańba nie zdać. Ale i tak wierzę że zdasz - wystarczy koncentracja i opanowanie - a nerwy w tym nie pomagają.... Zdravim ![]() Ti. Kierowca (zdał za 1 razem 12 lat temu) ![]()
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Ti tylko że jutro to będzie drugi raz
![]() ![]() No ale masz racje ! Najgorsze, że ja o tym wiem i jestem zupełnie tego świadoma. Własna psychika, podświadomość tylko mi może pomóc ![]() ![]() Pozytywne myślenie, optymistyczne nastawienie, uśmiech na buźkę i będzie git ![]() ![]() ![]() A póki co to z tym napięciem ciężko mi sobie radzić ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Bo jestem wredna strasznie wobec wszystkich i to mnie się wcale nie podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Maskotka Wizaz.pl
|
Dasz radę...
jak człowiek jest opanowany i spokojny, to podoła nawet jak znajdzie się w sytuacji, do której wogóle nie jest przygotowany - najgorsze są nerwy, panika a niekiedy histeria - to ju ż kaplica ... a tak można zawsze miną nadrobić ![]() no i uśmiechem ![]() TI
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
DASZ RADE !!
pamietaj ,ze nerwy na drodze sa niewskazane !! 3mam kciuki tez zdawalam 2 razy ![]() PzDR
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Na rozładowanie nerwów najlepiej wywalić wszystkie ubrania z szafek i pięknie wszystko poukładać od nowa, wtedy przyjdzie opanowanie i zapomnienie :-D to naprawdę skutkuje
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Re: Opanowana aggie.... :))))))
Chciałam się tylko pochwalić, że zdałam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wreszcie mam to z głowy !!!!!!!!!! Bałam się placu ale się udało !!!! Bezbłędnie i idealnie ![]() ![]() ![]() Na mieście ochlapałam dosyć mocno jakąś panią... i przez 5 minut wysłuchiwałam jakie mogą mnie za to czekać konsekwencje.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja jestem strasznie szczęśliwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aha ![]() JEdnak ta siła psychiczna jest dużo mocniejsza ![]() DZięki Wam wszystkim za wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Maskotka Wizaz.pl
|
a nie mówiłem ?
ti.
![]() |
#9 |
Gość
|
No to teraz masz klopot - kupno autka
![]() ![]() p.s. Gratuluje! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Dzięki
![]() ![]() ![]() Co do autka... cóż chciałabym starszliwie ![]() ![]() To będzie ciężka przeprawa !!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
gratulacje !!
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.