|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
róz Vipery
Hej!
Mam róż dwukolorowy, który przesłała mi pani z Vipery. Ale ja kompletnie jestem "zielona" w różach, więc pytam się was czy jest dobry, czy może to ja czegoś nie umiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: róz Vipery
rajzerek napisał(a):
> Hej! > > Mam róż dwukolorowy, który przesłała mi pani z Vipery. Ale ja kompletnie jestem "zielona" w różach, więc pytam się was czy jest dobry, czy może to ja czegoś nie umiem. A co z nim wyczyniasz? ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
No pędzelkiem co jest tam dołaczony
![]() Chodzi mi o to czy jest dobry. A wogóle jak tak dokładniej go nakładać. Moje policzki nie są zapadnięte, bardziej wypukłe (ale aż takie pulchne pulchne). No i wiem, ze powinnam pod kośćmi policzkowymi na skos przejechac, tak? Ale od dołu do góry tym pędzlem czy na odwrót? I jeszcze gdzieś wyczytałam, że to ma być tylko 5 cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
A jaka pani Ci go przesłała? Ja też chcę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Wysyłkowo można na Esentii
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Kiedyś, nie wiem czy pamiętasz, była akcja z próbkami na Wizażu. No i ja wysłaąłm do Viperki czy mają jakieś ciekawe rzeczy - no i pani (sympatyczna) mi róż wysłała. To jeszcze raz później wysłaął zapytanie o puder sypki i pani mi przesłałą maila od lejki
![]() Nie które Wizażanki jak wysyłała maila do Vipery to tez coś tam dostawały. Pozdrowionka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
rajzerek napisał(a):
> To jeszcze raz później wysłaął zapytanie o puder sypki i pani mi przesłałą maila od lejki ![]() Taaak, to ja. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.