![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
Zapachy, kolorówka i pielęgnacja - zapraszam.
NIEAKTUALNE
Witam ![]() Tytuł poprzedniego wątku rozmijał się z jego zawartością więc zakładam nowy. Zapraszam serdecznie ![]() WYMIENIĘ: Zapachy: AA Winter Delice, Guerlain 40/75 ml.(może jest troszkę więcej); brak kartonika. W tej chwili unikat, woda oddająca ducha Bożego Narodzenia (zapach świeżo ściętej sosny, dymu z kominka i korzennych przypraw)- w sam raz na zbliżające się Święta. - nieaktualne poleciało do kasiulka Theorema, Fendi miniaturka 5 ml. w kartoniku, raz przetestowana na nadgarstku. - olik04 Extraordinary 30/50 ml. - levante Dolce Vita, Dior miniaturka 3/5 ml. - Zielona30 Kolorówka: 1. Szminka diamentowa Berry Shine, Avon (2 razy użyta, fot.1-złota oprawa) 3. Cień H&M czarny z drobnym srebrnym brokatem (ubytek znikomy) - levante Próbki: (wszystkie były testowane, ale spokojnie starczą na 3 krotne całościowe sprawdzenie zapachu) ![]() r- robione o- oryginalne 5. Le baiser du dragon, Cartier- o. 6. Alien, T. Mugler -o. - sharlottek 7. Youth Dew Amber Nude - o. 9. Fuel for Life, Diesel - r. 10. Emporio, Armani (r.) 11. Kate Moss edt -r. 12. Extraordinary, Avon (r.) 13. Maitre Perfumeur et Gantier, Fraiche Passiflore - Zielona30 14. Hiver, A. Micallef -r. 15. Dune, Dior -r. 16. Cafe cafe -r. 1ml. 17. Kenzo Amour -r. 18. Gucci by Gucci -r. 19. AA Winter Delice- r. 20. Black Cashmere -r. 21. The beat - o. 22. Gucci Eau de Perfum II - o. 23. Ogródek Nilowy - o. 24 Ogródek Monsunowy - o. 25. Eau des Mervailles - r. 26. Elixir des Marveilles - r. 27. AA Pampelune - r. 28. Serge Lutens: Cedre- r., Chypre Rouge-o.,r., Sa Majeste la Rose - o. Inne: * Szpilki czarne 40, obcas 8 cm. (fot. 2 i 3), kupione w Gemo CH Janki, miałam je na sobie 2 razy (nigdy chyba nie nauczę się chodzić w szpilkach) ![]() * Kolczyki duże koła, srebrne, cienkie, śr. 10cm., zapinane na motylek.(fot. na życzenie). Wymienię najchętniej na mniejsze (ok.6 cm.), a grubsze. * Tunika h&m 46 w pomarańczowo-fioletowe kwiaty na białym tle, wiązana w pasie na tasiemkę, z kolekcji wiosna-lato 2008. Stan idealny (miałam ją raz na sobie, tylko mierzyłam. ma jeszcze metkę - doskonała na prezent!). Szukam: Perfum: Perles Lalique, Miracle Forever i klasyk, Dolce Vita, Hypnotic Poison Elixir, Tee for Two L'artisan, Lutków (Rousse, Five o'clock, Serge Noir, Demeter: Cinnamon Bun, Cinnamon Toast, Christmas Tree. Chętnie rozważę wszystkie propozycje zapachowe Kolorówka: - cienia turkusowego opalizującego na złoto (L'oreal holographic lub sephory) Edytowane przez lady_poison Czas edycji: 2010-01-17 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy, kolorówka i pielęgnacja - zapraszam.
![]() Moze Nirmala Molinarda 60/100 ml produkt z pudelkiem za AA Winter Delice ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
AA Winter Delice, Guerlain 50/75 ml. (za coś super, np. Belle de Minuit lub Angel)
Kate Moss edt 65/100 ml., kartonik. (nie na siłę, cały czas jej używam więc pojemność może ulec zmianie, a to mój jedyny zapach na lato). Chętnie wymienię na Still J. Lopez Kenzo Jungle ok.30/50 ml., kartonik. Kupione w perfumerii. Extraordinary 30/50 ml. Dolce Vita, Dior miniaturka 3/5 ml. Angel TM podróbka bez zatyczki 43/50 ml. (zapach prawie identyczny, dość trwały jak na podróbkę). odp u mnie w ciuszkowym ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Może moje cienie za miniaturkę Dolce Vita i próbke nr 13,miniaturkę szamponu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
Doma17 - niestety nic. RedButterfly - jak wiesz u Ciebie podoba mi się tunika Vila, ![]() aga1616 - podoba mi się morski golfik, za Angela, Ale też się zastanowię jeszcze. Zielona30 - u Ciebie interesowałyby mnie próbki perfum, nie cieni. Musiałabym pomyśleć tylko które... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Zielona30, oto próbki które by mnie u Ciebie interesowały w zamian:
Gucci by Gucci Kenzo Amour edp L'Artisan Dzonghka L'Artisan Tea for Two Czy to by Ci odpowiadało? A może masz próbeczkę Wish Choparda? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Chyba jednak się nie skuszę na odlewkę, wolałabym go wysłać w aktualnej pojemności, albo wysłać komuś odlewkę
![]() Gdybym zmieniła zdanie jednak dam Ci znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Hej.Sorki ,że dopiero teraz odpisuję,ale jakoś przegapiłam Twój post.
Kenzo i Gucci powinno być aktualne ale to jutro jeszcze się okaże.Co dwóch pozostałych to niestety ale chciałabym zamienić je na inne niszowce.Jutro po południu napiszę Ci jakie jeszcze inne próbki mogę oddać,dobrze? Coś z tych wybierzesz? Gucci by Gucci rob około połowy z 2ml Chanel Chance edp ,rob.około niecałej połowy z 2 ml Kenzo Amour edp r większa połowa fiolki 2ml Alien T.Mugler r ok połowy z 2ml Cartier Le Baiser du Dragon r ok połowy z 2ml Chopard Mira Bai r( ta i Casmir to trochę większe próbki odlewki ale jeszcze sprawdzę) Casmir Chopard r Must de Cartier edt,Cartier r około niecały 1 centymetr perfum we fiolce szerokiej 4 ml -Flowerbomb edp ok 2ml Mauboussin odlewka ok 3ml,bez atomizerka i Mogę jeszcze oddać z niszowców robiona Cafe Cafe ,chyba ponad 1 centymetr perfum w szerokiej fiolce(też sprawdzę dokładnie jak wrócę z pracy). Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-07-12 o 03:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się:
Gucci by Gucci rob około połowy z 2ml Kenzo Amour edp r większa połowa fiolki 2ml Must de Cartier edt,Cartier Cafe Cafe |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może chciałabys oddać miniaturkę szamponu za moją miniaturkę szamponu i próbeczkę Maitre Perfumeur et Gantier? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Myślałam o tych 4 próbkach za to o czym pisałaś wcześniej czyli:
miniaturka Dolce Vity 3/5 ml., szamponu i próbka Fraiche Passiflore. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
To super.Czyli ode mnie te cztery próbki perfum i miniaturkę szamponu też oddam.Poproszę o adres na pw bo być może jutro będę mogła wysłać,lub najpózniej w poniedziałek.I jeszcze jakim listem:polecony ekonomiczny czy priorytet?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Witaj, przepraszam nie zauważyłam Twojego wpisu
![]() Mogę odpsikać niewielką ilość, ale tylko za perfumy, które by mnie interesowały. Masz coś do odpsikania? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
BAN stały
|
Cytat:
Mam Black Cashmere ![]() Może interesowałyby Cię też kolczyki-koła o średnicy 5,5 cm (z H&M)? Za próbkę Smoka lub Micallefa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Black Cashmere mnie niestety juz nie interesuje, bo zakupiłam na allegro całą seteczkę i czekam na przesyłkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.