|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Moja Wishlista-wejdź. ;-) Oddam wiele, również rzeczy z poza wątku.
Witajcie Dziewczyny ;**
Poszukuję: Kosmetyki: *Serii kokosowej z Ziaji (wszysciutko) *Serii Naturia z Ziaji (głównie peeling i błyszczyki) *Błyszczyków Blubel z Ziaji *mgiełek do ciała (chętnie Avon, ale inne też) *perfum, moga byc końcówki , niska i średnia półka-Puma, Adidas, Chupa Chups, Avon, Oriflame, itp. *Szamponów, odżywek, maseczek i innej pielęgnacji do wlosów kręconych, suchych i zniszczonych-każda półka *Kosmetyków stylizujących do włosów kreconych bądź puszących się-lakiery, pianki, nabłyszczacze itp.-każda półka *balsamów do ciała *kosmetyków do kąpieli-ładnie pachnących *kosmetyków przeciwtrądzikowych-toniki, żele, kremy, płatki itp. Dodatki: *drewniana biżuteria-chetnie kolczyki koła (płaskie, całe drewnaine). J *biżuteria w stylu etno *szale we wszsytskich mozliwych kolorach ![]() *rzemyki-wszystkei możliwe kolory *paski-wszystkie możliwe kolory. Inne: *złom bizuteryjny *koraliki, półfabrykaty itp. Jeśli coś macie piszcie, rozważę każdą propozycję. Do oddania to co w wątkach+rzeczy z poza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja Wishlista-wejdź. ;-) Oddam wiele, również rzeczy z poza wątku.
Mam mgiełke do ciala hello kity-jabłko, serum na puszące sie wlosy Avon i cos tam by sie jescze znalazlo. Zainteresowana?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
mgiełki jest 65% z 30 ml.
Czym bylabys zainteresowana z mojego wątku? Tu jest moja szeroko pojęta wish lista http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=261361.
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Mam nowego, całego Adidasa Fruity Rhythm jeśli Cię interesuje ;p
nie jest wystawiony w wątku, ale jak będziesz zainteresowana to wystawię ;P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.