|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 576
|
![]() jaka fryzurka..?
witamm
![]() w sumie jaki¶ czas ju¿ zastanawiam siê nad obciêciem w³osów ale za ka¿dym razem u fryzjera stchórzam i decydujê siê tylko na obciêcie koñcówek. ![]() problem w tym ¿e nie wiem jak okre¶liæ kszta³t mojej twarzy którego strrasznie nie lubiê, czasami wydaje mi siê ¿e jestem strasznie pyzata, czsami nie ![]() chcia³abym siê te¿ zdecydowaæ na grzywkê ale nie wiem czy by mi jaka¶ pasowa³a. w³osy mam za ³opatki, podatne na wszystko - suszone na szczotce s± w miarê proste, za to gdy pójdê spaæ z mokrymi w³osami rano mi siê robi co¶ takiego krêconego (g³ównie z przodu na krótkich w³osach). Wilgotne powietrze te¿ robi swoje, pusz± siê i wywijaj± potwornie. ![]() tak ¿e ogó³em by³abym wdziêczna za jakie¶ wskazówki i propozycje fryzurek, ¿eby to jako tako wygl±da³o. ![]() (lat 16 - nie wygl±dam, wiem ![]() ![]() Edytowane przez Boo_ Czas edycji: 2008-10-27 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 258
|
Dot.: jaka fryzurka..?
Hej, moim zdaniem wcale nie masz pyzatej buzi. Ja bym na Twoim miejscu za bardzo nie kombinowala, grzywka moze byc ok, taka zaczesana na bok, podcieta troche na ukos, ale nie za bardzo. Wez tylko pod uwage, ze jesli grzywka nie bedzie Ci odpowiadac, albo z czasem Ci sie znudzi, to zapuszczenie jej jest potworna meczarnia.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 576
|
Dot.: jaka fryzurka..?
Kiedy ja w³a¶nie barrrdzo chcia³abym pokombinowaæ z t± fryzurk±, bo z tymi moimi w³osami mam same problemy, zreszt± ¼le siê czujê w takich d³ugich
![]() Co do grzywki - dzieki wielkie, chyba siê na co¶ takiego w³a¶nie skuszê ![]() a wieki temu w sumie mia³am grzywkê, ale nied³ugo bo w³osy mi rosn± szybko, nie pamiêtam jak wygl±da³am ale pamiêtam ¿e mia³am faktycznie problemy z jej zapuszczeniem, bo za ka¿dym razem, pomimo pró¶b, fryzjerzy obcinali mi j± uparcie na tak± nijak± d³ugo¶æ ani za ucho ![]() Jeszcze jakie¶ propozycje mo¿e..? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:05.