|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Chcę urosnąć
Czy znacie może jakieś sposoby aby urosnąć? Coś więcej jeść, więcej witamin? Może cynk [Zn] ? Piszcie coś....
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcę urosnąć
w jakim sensie? wzrost czy przyrost miesni??? moze wejdz sobie na www.sfd.pl tam moze cos pisza .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
chce urosnac, ale w gore nie w szez... chce byc wyzszy....
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
wydaje mi się, że streching może pomóc. też jestem mała, ale ćwiczę i zawsze te kilka cm jeszcze idę w górę... może niedużo, ale zawsze coś...
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
a co to jest streching? na czym polega gdzie sie robi i w ogole, bo ja zielonego pojecia nie mam...
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
streching to sa cwiczenia rozciagajace,ktore wydluzaja miesnie dzieki czemu sa one duzo bardziej elastyczne.No i my sami jestesmy bardziej gibcy.
Ja bym Ci polecila cwiczenia pilatesa,pelno na foorum jest tematow na ten temat ![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
A co do diety to wydaje mi się że wapń jest istotny przy wzroście, no i nie zapominaj o białku
![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Witam
Mam 15 lat i nie więcej niż 155cm wzrostu. Nie jem mięsa od 5 roku życia, a do niedawna moje odżywianie bazowało na zupkach chińskich. Szybko dojrzałam fizycznie (pierwsza miesiączka w wieku 11 lat) teraz rosną najwyżej cm na rok. Czy mam jeszcze jakąś szansę żeby urosnąć, skoro teraz moje odżywianie jest o wiele lepsze, staram się jeść (i pić) jak najwięcej nabiału i jajka. Czy moge jeszcze dobić do 160cm czy już raczej nie mam szans? Pozdr.
![]() |
#9 |
♥
|
ja od 5 klasy podstawowej do pierwszej klasy gimnazjum wogóle juz nie rosłam miałam 156 wzrostu... dopiero w 2 drugiej klasie zaczełam rosnąć i teraz chodze do 3 klasy i mam 163 wzrostu i nadal rosne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
ja mam prawię 15 lat i 163 cm wzrostu. zawsze bardzo wolno rosłam. mam dużą stopę i wysokich rodziców. teraz zadręczam się tym, że już więcej nie urosnę i przeszkadza mi fakt, że jestem od mojej mamy niższa o prawie 20 cm.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Ja powinnam być 15-20cm wyższa... mama 170cm, ciotka (jej siostra) 176, ojciec coprawda 174cm, ale bracia 190 i 185cm. A ja jestem mała...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
![]()
Cóż... ja też mam z tym problem...:/
14 lat, 2 gim. i ok. 156 wzrostu ;/ Nie przeszkadzałoby mi to gdyby inni mi tego nie wypominali... Myślałam nawet o chormonie wzrostu i nadal mysle, ale podobno duzo sie przez to przybiera na wadze.. a ja sie odchudzam :| Wiec jestem w kropce i nie mam pojecia co robic.. bo moim zdaniem juz nie urosne naturalnie ;/ zwłaszcza ze rodzicow mam tez niewyskokich... ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
chormonu wzrostu nie mozna wziasc sobie od tak;/ masz w ogole pojecie o tym? To nie jest aspiryna. To musza stwierdzic lekarze. Taki lek mozna przyjac w momencie kiedy zakonczylo sie juz etap wzrostu,dojrzewania albo jesli jest sie chorym na jakas chorobe ktora NAPEWNO nie daje szans na pare dodatkowych cm
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Agatin masz wysoką rodzinę, więc myślę, że jeszcze urośniesz
![]() Skomplikowana, jak to mówią małe jest piękne ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.