|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() O czym świadczy jego zachowanie????
Witam,
Proszę Was o radę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: O czym świadczy jego zachowanie????
Cytat:
To w końcu zaproponował to spotkanie czy nie? Jak dla mnie to Ty nie wiesz czego chcesz. Zaproponował spotkanie - nie zgodziłaś się. Jak już łaskawie chciałaś się zgodzić to on nie proponował spotkania. Co w tym dziwnego? Zaproponował raz, więc pewnie wyszedł z założenia, że nie chcesz się z nim spotkać skoro odmówiłaś. On ma się domyślić, że już chcesz się z nim spotkać? Co do tego smsowego kontaktu to on może nie być zwolennikiem smsowania. Może woli rozmowę na żywo. Powiedział, że mógłby z Tobą być (jak dla mnie to badanie gruntu) a Ty go spławiłaś. Teraz się dziwisz, że jemu odechciało się zabiegać o Ciebie. Wg mnie chłopak po prostu dał sobie spokój, bo widzi, że jesteś jak chorągiewka na wietrze - raz mówisz nie a później tak. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak chcesz mieć pewność, to zaproponuj spotkanie, np. kawę przed lub po zajęciach gdzieś na trasie autobusu.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2014-01-21 o 16:19 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pogrubione: tak serio to najlepsza rada, tylko że księżna pani chyba by chciała, aby pan proponował kolejne spotkania, a ona - znając życie i takie niezdecydowane księżne panie - znowu by nie miała ochoty / przeszkodziły by w tym jakieś bliżej nieokreślone okoliczności przyrody. A tak całkiem serio: ogarnij się dziewczyno i zastanów się, czy ten konkretny facet serio Ci się podoba, czy Cię w dołku ściska tylko dlatego, że przestał za Tobą "latać". Żebyś komuś niepotrzebnie nie zawracała gitary. Jakby nie fragment o uczelni, to bym obstawiała wczesne gimnazjum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
może go odstraszyłaś tym że nie chciałaś nic, może chłopak jest nieśmiały. powiedz mu wprost o co chodzi, nie masz nic do stracenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Zawsze zajmuje miejsce obok Ciebie? Cytat:
Masz pewność, że otrzymuje Twoje wiadomości? Cytat:
Cytat:
![]() Możesz mu palnąć, jak się zacznie motać przy odpowiedzi, że zachowywał się, jakby chciał Cię gdzieś zaprosić, tylko brakowało mu odwagi, więc chciałaś mu pomóc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Przykro było żurawiowi, Że samotnie ryby łowi. Patrzy - czapla na wysepce Wdzięcznie z błota wodę chłepce. Rzecze do niej zachwycony: "Piękna czaplo, szukam żony, Będę kochał ciebie, wierz mi, Więc czym prędzej się pobierzmy." Czapla piórka swe poprawia: "Nie chcę męża mieć żurawia!" Poszedł żuraw obrażony. "Trudno. Będę żył bez żony." A już czapla myśli sobie: "Czy właściwie dobrze robię? Skoro żuraw tak namawia, Chyba wyjdę za żurawia!" Pomyślała, poczłapała, Do żurawia zapukała. Żuraw łykał żurawinę, Więc miał bardzo kwaśną minę. "Przyszłam spełnić twe życzenie." "Teraz ja się nie ożenię, Niepotrzebnie pani papla, Żegnam panią, pani czapla!" Poszła czapla obrażona. Żuraw myśli: "Co za żona! Chyba pójdę i przeproszę..." Włożył czapke, wdział kalosze, I do czapli znowu puka. "Czego pan tu u mnie szuka?" "Chcę się żenić." "Pan na męża? Po co pan się nadweręża? Szkoda było pańskiej drogi, Drogi panie laskonogi!" Poszedł żuraw obrażony, "Trudno. Będę żył bez żony." A już czapla myśli: "Szkoda, Wszak nie jestem taka młoda, Żuraw prośby wciąż ponawia, Chyba wyjdę za żurawia!" W piękne piórka się przybrała, Do żurawia poczłapała. Tak już chodzą lata długie, Jedno chce - to nie chce drugie, Chodzą wciąż tą samą drogą, Ale pobrać się nie mogą. Jan Brzechwa
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
A może on też jest nieśmiały i trudno mu się zdobyć na odwagę, żeby cię zaprosić a jak kilka razy odmówiłaś to uznał to jako brak zainteresowania z Twojej strony ?
Spróbuj dać mu szanse ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Nie rozumiem was młode dziewczyny. Jestem starą 40 letnią feministką i dziwię się wam, że się tak tych chłopów boicie. Ja jestem sama i pewnie będę sama do końca życia. A wy wygadujecie, że jesteście nieśmiałe, boicie się itd. Nie ma się co bać tylko wychodzić z inicjatywą i próbować. Jakbym mogła cofnąć czas to wszystko bym zmieniła, a teraz już za wiele zmieniać nie mogę. Teraz myślę sobię, że jedyne co mi pozostaje to mieć pod ręką pełne szkło.
Edytowane przez kazimierzaszczuka Czas edycji: 2014-01-21 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Jeżeli proponował spotkanie kilka razy a Ty odmówiłaś to teraz boi się ponownego odrzucenia. Zaproponuj coś: kawę/herbatę/piwo. Powiedz że właśnie wchodzi film.... i chciałabyś pójść, czy wybierze się z Tobą. Teraz musisz sama wyjść z inicjatywą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Zagadaj w autobusie że chciałabyś sie z nim spotkać i porozmawiać. Powiedz prawdę,nic nie tracisz.
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Postaram się wyjść z inicjatywą... zrobić też coś w końcu i przede wszystkim sama!!! Wiem to śmieszne czekać na nie wiem co, ale to cholernie trudne dla kogoś kto jest nieśmiały i szczerze tchórzliwy, a ja tak mam właśnie. Przeraża mnie ta myśl o jego ewentualnym odrzuceniu albo ataku na mnie.. Może wyolbrzymiam, ale co no doświadczenia nie mam z facetami więc może dlatego mam taki DZIECINNY problem. Nie powinnam też z góry zakładać nie wiadomo czego, więc dobrze też skupić się na tym by było po prostu fajnie i wrzucić na luz... no ale to tylko ŁATWO się mówi! Hmm co powinnam zrobić aby go zachęcić? Aby go zbliżyć do siebie.. tak by poczuł się wyjątkowo???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.