![]() |
#1 |
BAN stały
|
==>super kosmetyki<== :)
Hej, wymienie kosmetyki najchetniej za inne kosmetyki ale mogą też być ubrania
![]() mala dokladka (kolor zielony) dolozone 16.08 na kolor fioletowy 1. tusz ASTOR VOLUME ARTIST (waterproof) modelling mousse kolor czarny dwa razy uzywany 2. wygładzający krem joanna professional (wygładza fryzure i zapewnia ochrone termiczną włosów podczas prostowania) było200g jest około połowa 3.błyszczyk oriflame gloss booster 12 ml 4. perfumy concerino passion rozowe słodki zapach 5.ASTOR AIR MOUSSE 3-D matte make up podład odcień 202 6.DOVE summer glow uzylam 2 razy prawie całe opakowanie do ciemnej karnacji 7.clean&clear krem nawilżający o podwójnym działaniu otwarty rok temu termin waznosci 12 od otwarcia 8.puder w kremie matujący zawiera filtry UV vit. A E F H firma green cosmetic 9. tusz eveline XXL TURBO VOLUME MAX data waznosci do 13.12.2008 raz uzywany 10.DONNA CARINA DEODORANT La rive 11. Ruby rose piękne odcienie użyłam tylko dwa jasne i dwa ciemne 12. odżywka WAX henna treatment 480g zostało może 10% 13. Avon odżywka advance techniques(intense repair) nawilżająca do suchych i zniszczonych włosów 14.puder inglot zostało wiekszosc odcień ciemniejszy 15 probki: -szampon wzmacniajacy fructis color resist + odzywka z tej samej serii -szampon mrs. potter's dodaje energi i blasku wlosy matowe i oslabione -krem nawilzajacy nivea visage do cery normalnej i mieszanej oraz do suchej i wrazliwej( po terminie) - nivea szampon wydluza trwalosc koloru do wlosow farbowanych(po terminie) niezauwazylam zeby zmienil swoje wlasciwosci -vichy novadiol anti-taches anti ages - PANTENE odzywka bez splukiwania wieksza objetosc zostalo 20-30% -tusz rimmel extra super lash chyba :P - krem loreal do cery suchej taki w pomaranczowej buteleczce zostala wieksza polowa - garnier maseczka 3 w 1 dwa razy uzyta tusz lancome malo uzywany mylse ze jest wiekszosc tuszu tak z 70% CHętnie przyjmę: kosmetyki do prostowania włosów do pielęgnacji włosów włosy na taśmie kosmetyki firmy OLAY I INNE Wymienie się tylko za pare kosmetyków albo całość. Edytowane przez cola16 Czas edycji: 2008-10-04 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ==>super kosmetyki<== :)
Cos u mnie za
tusz eveline XXL TURBO VOLUME MAX data waznosci do 13.12.2008 raz uzywany 10.DONNA CARINA DEODORANT La rive 11. Ruby rose piękne odcienie użyłam tylko dwa jasne i dwa ciemne ASTOR AIR MOUSSE 3-D matte make up podład odcień 202 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
hej jak chcesz to chetnie ci wysle z samymi wzorkami płyte
![]() mnie interesowalby u ciebie jakis drobiazg.... np to https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1215617534 albo to http://www.wizaz.pl/forum/newreply.p...te=1&p=8170334 w sumie każdy kosmetyk jaki masz spasował by mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Na razie podziekuje za wymianke.
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Tak podoba mi sie:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1215807631 i . tusz ASTOR VOLUME ARTIST (waterproof) modelling mousse kolor czarny dwa razy uzywany
#14 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() chyba, że masz coś z mojej wishlisty |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
ale Biosilk i Nabłyszczacz to są resztówki;/ Raczej byś sie nie wymieniła na
1. Tusz Astor, 14. Puder Inglot oraz Perfum Giorgio Armani. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
1. tusz ASTOR VOLUME ARTIST (waterproof) modelling mousse kolor czarny dwa razy uzywany
3.błyszczyk oriflame gloss booster 12 ml 9. tusz eveline XXL TURBO VOLUME MAX data waznosci do 13.12.2008 raz uzywany 11. Ruby rose piękne odcienie użyłam tylko dwa jasne i dwa ciemne to mnie interesuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Hmm wydawalo mi sie ze mam jakies ksiazki do 3 klasy, chyba ze moja mama wyniosla je gdzies do piwnicy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
3.błyszczyk oriflame gloss booster 12 ml 9. tusz eveline XXL TURBO VOLUME MAX data waznosci do 13.12.2008 raz używany Mam trochę odżywki Herbal Essences i szampon Avon jeśli chodzi o włosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
myślę, że podoba mi się
3.błyszczyk oriflame gloss booster 12 ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
7.clean&clear krem nawilżający o podwójnym działaniu otwarty rok temu termin waznosci 12 od otwarcia (czy on jest jeszcze ważny?) 12. odżywka WAX henna treatment 480g zostało może 10% - krem loreal do cery suchej taki w pomaranczowej buteleczce zostala wieksza polowa (ile zostało? mniej więcej w g?)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.