|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Rocznice...
Hej. Mam okropny problemik... Moi rodzice będą obchodzić 16 rocznicę ślubu... No i jak to co roQ bywa zastanwiam się co mogę im kupić... Zastanawiałam się nad zrobieniem slajdów (takiego filmiQ ze zdjęciami i z muzyczką) z ich starymi, ślubnymi i aktualnymi zdjęciami... Co o tym myślicie? ;D
Błagam, podajcie jeszcze jakieś fajne propozycje na TEN dzień ;p Z góry dziękuję ;] A właśnie ma ktoś może jakiś fajny programik do robienia slajdów, ale z możliwością dodania muzyki ;D Pozdrawiam gorąco ;*
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznice...
Power point ---->zrobisz slajdy dodasz dźwięki.
Fajny ten pomysł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziękuję za ten programik
![]() ![]() ![]() Bardzo proszę o pomoc w zorganizowaniu tego dnia... ;] Z dóry wielkie dzięki ;P
Talunia ;D ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-11-27 o 16:25 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja na swoim komputerku mam taki programik Movie/Media Maker (? skoryguję w domu nazwę programu, bo nie jestem pewna) - był już razem z systemem. Mam vistę i nie wiem czy to jest program ogólnie windowsowy czy tylko w viście jest.
Zrobiłam na nim - tak dla testu - pokaz zdjęć z naszego urlop i całkiem fajnie wyszło ![]() Znalazłam Movie Maker - bezpłatny programik - dodatek do wystemu windows xp. Jest napisane, że służy do tworzenia filmików, ale ja robilam prezentacje zdjęciowa (mozna wrzucać zdjęcia, filmy, muzykę). Dużo osób poleca program Pinnacle Studio, ale on jest chyba płatny. Tu na stronie jest wersja testowa ale nie wiem ile można na niej zrobić. Nie znam tego programu, słyszałam tylko dużo o jego przydatności. Pozdrawiam i życze powodzenia ![]() Edytowane przez madziczek Czas edycji: 2008-11-27 o 08:44 Powód: poprawa nazwy programu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Oj dziękuję bardzo za pomoc ;D
Nio to programik jush mam, ale... :/ Cio ja mogę jeszcze wymyślić na tę rocznicę ślubu rodziców, hmmm? PoMoCi... ![]() Brak pomysłów... :/
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Nie ma za co ....
może zrobić tak, że zaprosisz rodzciców wieczorem na pokaz zdjęć ... hmmm może tak że najpierw jakiś poczęstunek a potem ten pokaz w romantycznym nastroju przy zapalonych świecach i może jakiś szampanik. Napisz może jak u Ciebie takie rocznice się obchodzi. - są jakieś tradycje z tym zwiazane? Czy ktoś do Was przychodzi w ten dzień, czy rodzice mają zwyczaj gdzieś wychodzić, może jest jakaś uroczysta kolacja/obiad. Ja by to jakoś wplotła w te powyższe elementy ... a jeżeli nic specjalnego rodzice tego dnia nie robią to bym przygotowała im taki romantyczny wieczór - oczywiście w miarę mozliwości. Mozecie np. zjeść jakąś kolacyjkę ... potem np. zapalisz świece i jeżeli masz możliwość wyświetlenia zdjęć na tv to wręcz im pilota ... życz dobrej nocy i zostaw samych ... niech dla nich czas się cofnie ![]() To taki maly palnik ... nie wymysłam żadnych wypraw do kina teatru itp. bo zrozumiałam że nie dysponujesz środkami finansowymi. Pozdrawiam P.S. A kiedy jest ten dzień ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Madziczek ogromnie ci dziękuję za podsunięciew tego pomysłu ;P Jest faffny ;D
A u nas to aż tak uroczyście się nie obchodzi tego dnia... Czasami ktoś jesio do rodziców przyjedzie, przyjkciele lub rodzeństwo... Jakaś kawka, to zależy jak się imprezka rozkręci ;] A tu nie chodzi o ka$ke ;D Mam swoje oszczędności ![]() A rocznice mają 16 stycznia ;D Jeżeli jeszcze ktoś miałby jakieś pomysły to proszę piszcie =D
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.