|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wiola Szczerba
http://wiolaszczerba.pl/
Młoda dziewczyna bardzo potrzebuje pomocy, chorona nowotworowa od 2007 bardzo postępuje, a Wiola mimo wielkiego cierpienia i złych rokowań lekarzy ma wielką wiarę, nie traci nadziei i tak bardzo pragnie żyć. Miałam szczęście poznać Wiolę w wakacje i gdy po kilku dniach dowiedziałam się, że jest tak poważnie chora, to nie mogłam w to uwierzyć, ponieważ radość jaką miała w sobie i to jak nawet w drobnych sprawach pomagała innym była godna podziwu. Mimo bardzo krótkiej znajomości, muszę stwierdzić, że jest wielkim wzorem i ten Wzór powinien być z nami jak najdłużej. Na stronie internetowej jest opisane wszystko: przebieg choroby, możliwości pomocy, a każda jest bardzo ważna. Wiola ma wielką szanse by być zdrową, wiąże sie to z leczeniem w Chinach, a to jest bardzo kosztowne. Ale już wielu ludzi pokazało, że jest to możliwe, teraz już trzeba tylko skończyć realizacje planu. POMÓŻ jak tylko możesz! http://wiolaszczerba.pl/ nie wiedziałam w jakim wątku zamieścić ten temat, dlatego proszę o ew. przesuniecie, a nie usuwanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiola Szczerba
no to podbijam...
![]() |
#3 |
Komplikatorka
|
Wczoraj na jednym ze sklepów widziałam apel przyklejony do drzwi... nie wiedziałam że dziewczyna z "okolicy"... Oby uzbierała pieniądze...
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
dużo pieniędzy jest już zebranych, ale cały czas jeszcze trochę brakuje, dlatego nawet jak każdy wpłaci niewielkie pieniądze to uda się uzbierać brakującą kwotę! niestety czas nagli!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.