|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
pasemka blond - mycie
hej, chcę żeby moje pasemka utrzymywały jasny kolor. Podobno dobry jest szampon rewitalizujący do włosów popielatych firmy Joanna
taki fioletowy zgadzacie się ? a może macie jakieś inne sposoby na pielęgnację pasemek ??
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: pasemka blond - mycie
ja kupilam srebrny szampon z rossmana, jeszcze nie uzywalam ale mam nadzieje ze bedzie lepszy od plukanki,tzn. nie przesuszy tak wlosow
|
|
|
|
|
#3 | |
|
po prostu Łinli
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=269487
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie chodzi mi o to żeby nie mieć potem tego żółtawego odcienia
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Kiedyś używałam tego szamponu, jest nawet bardzo podobny wątek na forum, gdzioe też się wypowiadałam. Szampon jest ok, od czasu do czasu umyj nim włoski i nie powinny być żółte
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie kupuj go pod rzadnym pozorem ,wlosy po nim to siano,doprowadzalam je u sibie z mc!! |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:49.

taki fioletowy