|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
znów Walnetynki ale...
tym razem coś dla samotnych...
może pomożecie mi jak mam spędzić ten Wielki Dzień Zakochanych gdy nie mam swojej drugiej połówki a wszyscy moi znajomi je mają i co więcej mają już rodzinki... Do kina? do pubu? hmmmm... i bulgocze coś pod nosem :p no to co wizażanki? podpowiecie coś? przecież nie zamknę sie w hihi! podobają mi się te obrazki... |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Re: znów Walnetynki ale...
Teraz dopiero zauważyłam że w tytule zrobiłam literówkę i wyszłe z tego walne-tynki
nie było to zmaierzone :P ale wyszło zabawnie hihi! |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Witaj, ja co roku jestem w podobnej sytuacji. A może i przez cały rok? Zawsze robiłam i robie nadal za ciotke przyzwoitkę. A kiedy miałam chłopaka, przez wlentynkami dostałam wykład,że jest to głupie itd, co oznaczać miało:i tak nic nie dostaniesz. I nie dostałam, choc ode mnie dostał kartkę, skromną bo skromną ale jednak. Na drugi rok nic nie dostał, bo skoro nie lubi, więc po co, to miał pretensje,że nic nie dostał. Chyba to tradycja, że w ten dzień siedzę sama. W tym roku pewnie spędzę go przed komputerem, albo jakaś książka. Ale nie można się zamartwiać głupotami! Jak nie w tym roku to w następnym spędzisz go z kimś wyjatkowym, niekoniecznie z żulkiem przy barze
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
nie martw sie, mam taką samą sytuacją co ty, najlepiej nie myśleć o tym w tych kategoriach, bo można dostać doła
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Nak widzisz nie jestes sama... Pozdrowki dla wszystkich pustelniczek |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Eee... Przeciez to taki sam dzień jak inne?
Ja zawsze byłam sama w Walentynki i jakoś mi to nie sprawiało różnicy... W tym roku jest w sobotę, fakt... Proponuję robić to, co zwykle... Chyba, że zawsze spotykałaś się w soboty ze znajomymi? A zakupy? Dla mnie Walentynki to święto nie tylko zakochanych, ale wszelkich ciepłych uczuć... Albo kontakt z nadchodzącą wiosną, wypad do lasu... |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam Kochane Wizażanki
szczerze mówiąc nie robię z tego tragedii tak się zastanawiam co by tu zrobić tym bardziej że to sobota - jak zauważyła Margaretka mam znajomych i to baaardzo wielu ale niestety... wszyscy są w duetach na pewno będą chcieli mnie ze sobą gdzieś zabrać... ale nie wiem czy chcem :P taka prawda że czego oczy nie widzą tego sercu nie żal hihi! Słyszałam za to ostatnio że w Walentynki ma być w kinach premiera adaptacji książki Grocholi "Nigdy w życiu" - czytałam, jest bardzo wesoła i krzepiąca... może więc pójdę? Bardzo przypadł mi do gustu pomysł z wypadem do lasu czy pójście na zakupy - dzięki Lejka! Bo co najbardziej poprawia kobiecie humor? wydanie pieniędzy... oby tylko nie padało a być może usiądę po prostu przed komputerem i popatrzę co się dzieje na wizażu? pozdrówka |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Ja co roku jestem sama (tradycja chyba
|
|
|
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
"Nigdy w zyciu" Grocholi tez czytalam rok temu ale sie usmialam, nawet mojemu pare urywkow przeczytalam tezb mial ubaw. Idz kochana na to do kina powiesz potem jakie wrazenia, czy film tez tak dobry jak ksiazka?
Ja niestety moge zapomniec, nie obejrze go(mieszkam za granica), ale mam polska tv wiec za jakis czas moze puszcza w tv. Pozdrawiam kochane, ja kiedys jak bylam sama mialam kolege tez byla sam wiec poszlismy razem do restauracji na piwko i cos do przekaszenia. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:41.