![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
*KOLORÓWKA* hurt
Zapraszam! - Kosmetyki w poście 1-3
Zachęcam do hurtowych wymian - wymianki 1-1 nie wchodzą w grę. Wysyłka listem poleconym zwykłym lub priorytetowym. Postaram się na bieżąco aktualizować wątek ![]() Pomadki NYX tylko testowane: Pumpkin Pie (M), Mars (M), Rea (M), Iris |(P), Cream (P) Pomadki Rimmel (testery - testowane ![]() -004 Pink Shimmer morelowy róż -050 Beach Baby, błyszczacy jasny brązik *Smackersy : Mango (nowy) Kiwi (lekko testowany na dłoni) Fanta ananasowa (zużycie 5%) -Twinkies ciasteczkowy, zużycie 2% *błyszczyki: -mini Sally Hansen, -jasny róż, zuzycie 2% -Virtual intensywny róż, zostało 90% -Butterly morelowy róż, slicznie pachnie guma Donald ![]() -Bohemia Essence, naturalny róż, zostało 80% -Golden Rose nr 02, błyszczacy zimny róz, zostało 80% *pędzelki z naturalnego włosia, nowe i nie używane (z zestawu) -korektor podwójny Sensique - zużycie 30% -pojedynczy bordowy cień Pierre Rene -kolczyki H&M -2 kredki do ust -kredka do oczu khol CC, kolor Khaki, zużycie 1% 2 nowe farby do włosów puder sypki, brazujący W7, zostało trudno powiedzieć ile bo nie mogę rozkrecić ![]() Edytowane przez cziki Czas edycji: 2009-12-10 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *KOLORÓWKA* hurt
-Wazelinka do ust
-Błyszczyk-gadżet Reese's nowy -Eyeliner Bell mocny fiolet, uzyty raz -Pomadka AVON Pink, zostało 60% -Pomadka perłowa jasna ISANA, zostało 90% -Puder Glimmer Bronze Bonne Bell, błyszczacy opalony,lekko testowany na dłoni! -Cienie: *robiony w pudełeczku Inglota, jako gratis ![]() *potrójne Ruby Rose: błyszczacy beż+zieleń+oliwka *wypiekany JOKO jasny zielony, nówka! *pojedynczy RIMMEL ciemnoszary-czarny, zuzycie 5% *jasnoszary FACE lekko testowany palcem Cienie Bell kremowe Diamond Eyes, opakowanie testerowe, -180 brąz -130 błyszcząca malina *cienie GOLDEN ROSE trio, nr 103, do smoky eyes: biel perłowa, szary sredni perła, ciemnoszary niemal czarny mat, opakowanie z lusterkiem, zużycie z 3% -potrójne cienie Pierre Rene, mietowy jasny+błekit+brazik -baza Oriflame silikonowa, tylko testowana https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-19291-opis-Oriflame-Face-Primer-Baza-pod-makijaz.htm -odsypka rozświetlajacego pudru Golden Rose w lekko rózowym odcieniu, spora odsypka Edytowane przez cziki Czas edycji: 2009-12-10 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
-puder brazujący Lumene, zuzycie 10%, jeszcze widać wytłoczenie, z drobinkami
-róż Vipera, fajny chłodny wyrazisty róż, zuzycie 8% -lakier do paznokci MySecret, śliczny jasny róż z kolorowymi drobinkami, raz użyty Edytowane przez cziki Czas edycji: 2009-12-10 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Lady of Harley-Davidson
|
czy ktorys ze spackersow lub blyszczykow jest calkowiecie nowy - nieuzywany? [nawet nie 'mazniety']? bylabym zainteresowana. pedzle do cieni tez bym chetnie przygarnela, o ile sa z naturalnego wlosia. i blyszczyk reeses, ten na breloczku, bo to blyszczyk, prawda?
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za smakersy i 2 blyszczki stad https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1256577685?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
🦄
|
Może coś u mnie za smackersy (dwa) i pomadki NYX- na zdjęciu grupowym nr 2 i 4 (Mars i Iris jak strzelam, ale trochę się pogubiłam jakie pomadki są na zdjęciu z 3 sztukami
![]()
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
U pozostałych niestety nic dla siebie nie znalazłam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
🦄
|
Cziki, ten tusz poleci pewnie do kogoś innego, ale błyszczyka chętnie się pozbędę. Już szukam tych Twoich foteczek, ale coś mi kiepsko idzie. Ale może zamiast tuszu bym Ci mogła coś innego zaproponować? Może czegoś szukasz?
---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- A już sama znalazłam, ale btw- jakie masz piękne usta ![]()
![]() |
#11 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Witam,byłabym chętna na pomadkę (605) i zestaw pędzli
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280228 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Błyszczyk-gadżet Reese's nowy
Smackers Mango (nowy) Kiwi (lekko testowany na dłoni) Pomadka NYX Rea Coś u mnie za któreś z nich (lub za wszystkie ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
najchętniej oddałabym:
++ Oriflame – Cień Essentials – odcień LATTE – nowy ++ Revlon - Make a Sheen 870 plum - paletka cieni do powiek, tylko maźnięte ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za pomadkę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1256577685 środkowy kolor, smakersy puder Bell oraz pędzelek do cieni?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
niestety nic potrzebnego dla siebie nie wypatrzyłam.
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Może znalazłabys cos za:
- Pomadka NYX Pumpkin Pie (M) - błyszczyk Butterly morelowy róż? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Mogę oddać rozświetlacz i cień sypki celia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Coś z tego:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1256577685 ??
Wymiana KSIĄŻKI i inne ![]() "Jedz módl się kochaj" HIT!! "Dwie kobiety" Ellinor Rafaelsen z Sagi Norweskiej , książka Paznokcie - super i wiele innych. KOSMETYKI, BIŻUTERIA i inne ![]() PATRZ WE WSZYSTKICH WĄTKACH! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.