|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Gdzie w Trójmieście naprawić MP3 ?
Hej !
Czy wiecie może gdzie w Trójmieście naprawić MP3? Chodzi dokładnie o słuchawki, gra tylko jedna. Chodziłam po salonikach i punktach w których kiedyś pomogli mi dobrać nowe słuchawki do Nokii do radia ale niestety tym razem nici. MP3 mam Philipsa. Sperałam w wyszukiwarce ale nie znalazłam nic konkretnego tylko punkty naprawy RTV gdzie mozna naprawić też MP3 ale sam odtwarzacz jest OK. Pomocy ! PS: MP3 kupiłam jakiś czas temu w Makro, był przeceniony bo zostały ostatnie sztuki. Nie ma możliwości reklamacji.
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gdzie w Trójmieście naprawić MP3 ?
Jezeli nie minął czas gwarancji reklamacja powinna zostac uwzgledniona- towar przeceniony tez ulega gwarancji-chyba ze obnizono cene ze względu na daną wadę- w Twoim przypadku niedziałającą słuchawkę
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gdzie w Trójmieście naprawić MP3 ?
kup nowe słuchawki i tyle.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.