|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kurza klatka piersiowa
Od nie pamietam kiedy mam wypukłą klatkę piersiową. Nie moge praktycznie tego znieść. Dobrze że jeszcze nikt oprucz rodziny sie nie dowiedzial, Lekarz powiedzial ze jak bede cwiczyl to przejdzie. chociaz ćwicze 1rok taekwon-do, sztuke walki. 4 razy w tyg. sie poce na treningach nie ma rezultatu. Nie wiem co robic. na w-fie staram sie nie zmieniac koszulki, albo zmieniac ja w kacie plecami do ludzi. wyglada to tak ze jest ona wypukla w okolicach mostka. mam 15 lat. nie wiem co mam robic, pomozcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kurza klatka piersiowa
Bardzo dziekuje za pomoc ;/ widze ze mozna liczyc na te forum; / chyba nikt tu nigdy nie odpowie... a niby takie dobre forum ; /
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Hej
Mój kuzyn miał podobny problem, ktoś mu polecił pływanie, sporo pływał i ładnie rozwinęła mu się klata ![]() Więc polecam basen, a w lato jezioro ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja mam podobny problem tylko że w drugą stronę... mam zapadniętą klatę... i jakoś z tym żyję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:24.