|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
koniec bezrobocia ? początek czego ?
Od kilku m-cy byłam bez pracy.Głowa mi parowała od myślenia o tym 'co dalej?'.Wspólnie z koleżanką zamierzam zacząc coś na tzw.własny r-k.Co Wy na to dziewczyny-czy macie podobne doświadczenia ? Jest we mnie/nas wiele desperacji, sporo zapału i mieszanka chęci + zwątpienia.Pomysł wszystkim znajomym bardzo się podoba i każdy dodaje "wchodziłabym jak w dym".Co innego mówić tak stojąc z boku , a co innego zaryzykować.Wiem, że decyzja i jej konsekwencje to tylko nasze ryzyko.PROSZĘ, PODZIELCIE SIĘ TYM CO PRZESZŁYSĆIE W PODOBNEJ SYTUACJI ! Każde słowo jest na wagę złota! - pozdrawiam gorąco,Iwona
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Re: koniec bezrobocia ? początek czego ?
Mandarynko, w dzisiejszej sytuacji na rynku najważniejsze jest: CO, DLA KOGO, i JAK bedziecie robić? Życzę dużo zapału i jeszcze więcej sukcesów!
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
ja też myślałam nd własnym rachunkiem ale niestety nie jestem w stanie w moim mieście zarobic na ZUS ,że już nie wspomnę o pieniązkach dla siebie.
ale życzę powodzenia i dużo szczęścia. pzdr. paula |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
podziwiam i życzę powodzenia! Zdradź jaki masz pomysł na rozkręcenie interesu?
pozdrawiam |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Moze to ten dzisiejszy 13 piatek zabrał mi nadzieję na oczekiwane odpowiedzi, albo tylko desperaci porywają się dziś na cos na własny r-k? hmm, chyba musze z tych kilku opinii wyciągnąć wnioski... Nie,nie - już jestem zdecydowana, zdesperowana również , a więc do dzieła! A Wy trzymajcie kciuki !! Nie może się nie udać, prawda ???
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
CO ? - coś, bez czego nie da się przeżyć dnia,no - tak czy owak trudno bywa
Szkoda, że tak nie wiele z Was ma doświadczenia z pracą u siebie - a może nie chce się już do tego wracać...Początki zwykle są cieżkie, ale jeśli nie ma alternatywy - co począć ? |
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Mandarynko
tu kobieta pracująca Co prawda udało mi się nigdy nie doświadczyć bezrobocia, ale był taki czas w moim życiu, że wisiało ono nade mną jak zmora, w dodatku z brakiem perspektyw - bo zawód mam rzadki. Co zrobiłam wtedy ? no - troszkę dodałam ducha moim kolegom założyliśmy spółkę i ... od 12 lat jakoś się kręci ... chociaż pracuję w zawodzie najsilniej (po reklamie, Największy minus ? - permamentny defucyt czasu na prywatne życie Największy plus ? - wolność Jeśli masz pytanka techniczne 3mam kciuki moocno
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Kobieto interesu ! wysłałam emilkę, daj znać czy dotarła ! pozdrawiam, pa Iwona
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.