|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Oddam/Przyjmę- Kosmetyki.
Oddam Próbki:
1. Clinique Anti-Blemish Solutions Clarifying lotion (step2) 15ml 2. Clinique Anti-Blemish Solutions Clearing moisturizer (step3) 7ml 3. Clinique żel nawilżający, step 3 do cery tłustej 4. Clinique podkład Superfit 16- Bare (cera tłusta) 5. Clarins Hydra-Matte Lotion do cery mieszanej, 5ml 6. Clarins Serum Anti-Pores, 3ml<- zamówione 7. Clarins Instant Eye Make-up Remover, dwufazowy, do ciężkiego makijażu i wrażliwych oczu, 10ml (przetestowany raz) Kosmetyki Pielęgnacyjne: 1. Samoopalacz Superdrug, Solait 200ml. niewielki ubytek, testowany 2 razy. 2. Peeling truskawkowy The Body Shop (Pięknie pachnie!) , 75ml. Została ok. połowa, buteleczka przy zakupie nie była pełna. Kolorówki: 1. Pigment 2true RUDY 2. Pigment 2true BRĄZOWY 3. Podkład w małej tubce La Roche Posay, jasny, dobrze kryjący- zostało niewiele, ot, na kilka prób. 4. Blyszczyk Bourjois brązowy, użyty kilka razy 5. Kulki różowo-beżowe Mollon, duże, trwałość bdb, tylko przetestowane. Próbki Perfum: (niektóre testowane, nigdy wiecej niz 1 raz) 1. Girard- Provence Spring EDT 2ml 2. CK Euphoria Blossom 1.2ml 3. Dior Addict Shine 1ml, testowany raz 4. Sarah Jessica Parker- Pure bloom 5. Chanel- Chance 6. Guerlain- My insolence 7. Diesel- Fuel for life unlimited 8. Nina Ricci- Nina 9. Guerlain- Insolence 10. Bvlgari - Aqva pour homme 11. Gucci- by Gucci 12. Lancome- Magnifique 13. Dior- Miss Dior Cherie 14. Armani - Code Woman 15. Bvlgari- BLV pour homme 16. Armani- Code man 17. Dunhill- London 18. Paco Rabanne- Black XS for her 19. Paco Rabanne- Black XS for him 20. Dior- Pure poison 21. Dior Homme Sport 22. Givenchy- Ange ou demon EDT 23. Sarah Jessica Parker- Lovely 24. YSL- Elle 25. Dior- Midnight Poison 26. CK- Secret Obsession 27. Paul Smith- Rose 28. JLo - Live 29. B. Spears- Curious 30. Chanel- No 5 Miniatury: 1. Sonia Rykiel 2. Versace Red Jeans 3. Fendi Perfumy: Bi Es- For her 100ml mały ubytek Chanson d'eau, ubytek oklo 40% SZUKAM 1. Wszelkiego rodzaju miniaturek perfum 2. Maskar i próbek maskar 3. Juicy Tubes! ! ! ! ! ! ! ! ! 4. Desperate for: Lolita Lempicka L, Fleur Defendue i Midnight ![]() 5. Odsypki meteorytów! ! ! 6. Bazy pod makijaż 7. Bazy pod cienie 8. Odżywki do rzęs Za nienaruszoną lub prawie nienaruszoną Lolitke oddam pół, lub cały wątek!! ! ! ! ! Edytowane przez Koni11 Czas edycji: 2008-11-03 o 19:42 Powód: DOKŁADKA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oddam/Przyjmę- Kosmetyki.
1. Clinique Anti-Blemish Solutions Clarifying lotion (step2) 15ml
2. Clinique Anti-Blemish Solutions Clearing moisturizer (step3) 7ml moge zaproponować próbke amor amor i ralph laurent i clinique happy to be oraz próbki apteczne I to co w wątku ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Muszę się zastanowic. Amor Amor, Ralph Laurent mnie interesują.. czy mogłabym dostać puder Yves Rocher?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Próbki Perfum: (niektóre testowane, nigdy wiecej niz 1 raz)
1. Girard- Provence Sprind EDT 2ml 2. CK Euphoria Blossom 1.2ml 3. Dior Addict Shine 1ml, testowany raz 4. Sarah Jessica Parker- Pure bloom 5. Chanel- Chance 6. Guerlain- My insolence 7. Diesel- Fuel for life unlimited 8. Nina Ricci- Nina 9. Guerlain- Insolence 10. Bvlgari - Aqva pour homme 11. Gucci- by Gucci 12. Lancome- Magnifique 13. Dior- Miss Dior Cherie 14. Armani - Code Woman 15. Bvlgari- BLV pour homme 16. Armani- Code man 17. Dunhill- London 18. Paco Rabanne- Black XS for her 19. Paco Rabanne- Black XS for him 20. Dior- Pure poison 21. Dior Homme Sport 22. Givenchy- Ange ou demon EDT 23. Sarah Jessica Parker- Lovely 24. YSL- Elle 25. Dior- Midnight Poison 26. CK- Secret Obsession 27. Paul Smith- Rose 28. JLo - Live 29. B. Spears- Curious 30. Chanel- No 5 Miniatury: 1. Sonia Rykiel 2. Versace Red Jeans 3. Fendi Perfumy: Bi Es- For her 100ml mały ubytek Chanson d'eau, ubytek oklo 40% odp u mnie w ciuszkowym ![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie za te probki?
Miss Dior Cherie, Code man, Black XS for her, Pure poison, Ange ou demon EDT, YSL Elle, Midnight Poison, Secret Obsession, Spears- Curious (czy są to próbki firmowe?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Próbki Perfum: (niektóre testowane, nigdy wiecej niz 1 raz)
3. Dior Addict Shine 1ml, testowany raz 12. Lancome- Magnifique 20. Dior- Pure poison 24. YSL- Elle 25. Dior- Midnight Poison Te mnie inetersują |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tym jestem zainteresowana
![]() |
![]() |
#14 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Jak najbardziej
![]() Czyli za: 6. Clarins Serum Anti-Pores, 3ml 2. Peeling truskawkowy The Body Shop (Pięknie pachnie!) , 75ml. Została ok. połowa, buteleczka przy zakupie nie była pełna. i np. 2. CK Euphoria Blossom 1.2ml ? (jakie zużycie próbeczki? jest z atomizerem prawda?) A szukasz jakichś próbek perfum? Żeby się wymienic za większą ilośc? ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Clarins Hydra-Matte Lotion do cery mieszanej, 5ml Clarins Instant Eye Make-up Remover, dwufazowy 10ml Zapraszam, zajrzyj ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-11-03 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ja niestety rezygnuję, bo 3 próbki to za mało.. .Pozdrówka
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-11-04 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Mogę ci oddac to
45.AVON -naturals - pielęgnacyjny body spray kokos i papaja - ponad 25% i 50.AVON - Kuracja regenerująca do stóp z AHA - ok.60% 54.BIELENDA - Sexy look - aksamitne serum z efektem powiększania i podnoszenia biustu - ok.30% za 1. Clinique Anti-Blemish Solutions Clarifying lotion (step2) 15ml 7. Clarins Instant Eye Make-up Remover, dwufazowy, do ciężkiego makijażu i wrażliwych oczu, 10ml (przetestowany raz) 4. Clinique podkład Superfit 16- Bare (cera tłusta) bo peelingu jak rozumiem już nie masz? jeśli byś miała to byłabym skłonna odda ci wszystko co wypisałaś u mnie ![]()
MÓJ NOWY WIELKI WĄTEK KOSMETYKOWO-WYMIANKOWY, ZAPRASZAM! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post9578157 DOKŁADKA W POSTACH 18,19,20! ![]() MÓJ NOWY WĄTEK CIUSZKOWY! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post9705395 odpisz u mnie, prosze! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.