![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Burberry Brit EDP
Wątek nieaktualny!!!!
Pozostało ok 47-48 ml z 50.- nieaktualne! Magnetic Beat 15ml z 50 Midnight Fantasy Britney Spears tester 50ml ze 100 Lacoste Pour Femme 87 z 90ml-tylko za zapach z wish listy Vanilla Fields 49 ml z 50 -tylko za zapach z wish listy Sensi Armaniego -48 ml z 50- tylko za zapach z wish listy Morgan de Toi EDT 80 ml z 90 Lolita lempicka edp -zostało ok 80ml- jestem w stanie oddać za mniejszą pojemność i zapach z wish listy miniaturka hypnose 4ml- tylko za miniaturke Oprócz tego odlewki po 5/12 ml (takie mam atomizerki): Lacoste Pour Femme Britney Spears Fantasy Britney Spears Midnight Fantasy Princess Vera Wang Hypnotic Poison ale tylko za Hypnotic Posion Elixir Wishlista: ADDICT Flowerbomb EDP, Extreme Hypnotic Poison elixir Code EDP Alien Black Cashmere Organza Dolce Vita Sensations Jil Sander Cinema zapachy Escaday, oprócz Moon Sparkle, Magnetism i Magnetic Beat zapachy Moschino oprócz I love love kenzo indian holi Oprócz tego jestem otwarta na propozycje ![]() Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2008-12-12 o 08:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Burberry Brit EDP
Za Midnight Fantasy oferuję Lacoste Pour Femme 40/50 ml lub Gucci Rush 30 ml, bez 3 psików i jeszcze Hypnose EDT Eau Legere (nie mylić z letnią wodą
![]() Edytowane przez ladyDIOR Czas edycji: 2008-11-26 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Zakorzenienie
|
nieaktualne
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ok, czekam więc na odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Witaj,
interesuje mnie Lacoste Pour Femme. Oddam wszystko co wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=270943 Mam także do oddania depilator Philips, taki najprostszy model. Ma już kilka lat, ale jest w pełni sprawny. Ostatnio kupiłam sobie najnowszy. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Za Midnight Fantasy Britney Spears tester 50ml ze 100, jestem skłonna oddać też Diesel Fuel For Life w limitowanym złotym ubranku, ok. 35-38/50 ml. Niestety Rush już nie aktualne. A także całą setkę Glow J.LO.
Ohhhh, gdyby się dało, to chętnie przygarnęłabym i Sensi... ![]() Edytowane przez ladyDIOR Czas edycji: 2008-11-27 o 23:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Tylko, że ja nie chcę odlewek...a interesuje mnie Britney Spears oraz Sensi. Odlewkę Addict mogę zrobić a jakże
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Rozumiem. A oddasz Britney za odlewkę Addicta i ok. 35/50 ml Extravagance d'Amarige?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Mam tylko Burberry Brit EDT ok. 20/30 ml, ale zdaje sie, ze wlasnie ten zapach chcialas wymienic...
Edytowane przez ladyDIOR Czas edycji: 2008-11-29 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Witam! Gdzieś wyczytwałam ze jakimś cudem masz testem 212 sexy. Aktualne jeszcze?
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Lady of Harley-Davidson
|
hej
hermesa moge Ci oddac 5ml w atomku, ck in2u ok 15ml w atomku, bruno banani 5ml w atomku no i te probki. w zamian chcialabym 5ml innocenta, i po 10 britney i princess. co Ty na to? ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Pasowałoby mi, tylko nie mam tylu atomizerków. Moge odlać Princess, bo akurat mam atomizerek. Mam jeszcze 1x10 ml i 2 xpo 5ml. Moze masz jakies zbyteczne atomizerki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Lady of Harley-Davidson
|
mam wolny akurat tylko 20ml
![]() to rozumiem, ze jestesmu umowione? edit. ale Ty chcesz mi odlac fantasy czy fantasy midnight?
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2008-12-04 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam takie atomizerki: 1x 50 (tutaj Ci przeleje Princess, bo juz tam psikalam tych zapachem), 1x 12, 2x 5 i to jest wszystko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Lady of Harley-Davidson
|
atomizer 50ml w srodku ok 13ml princess [bo jeszcze za cinema i smoczy ekstrakt]
atomizer 5ml w srodku 5ml innocenta i chcialabym po 5ml fantasy i midnight. mam tylko ten atom 20-mlowy. przeslac Ci go? ale to bedzie ciezko odmierzyc 5ml, chyba ze napsikasz do 5mlowego i przelejesz do niego ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.