|
Notka |
|
Sporty letnie, zimowe i wydarzenia sportowe Forum dla miłośników sportów letnich i zimowych. Tu dowiesz się wszystkiego o tym jak przygotować się do sezonu. Poczytasz o nowinkach sportowych. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z butami narciarskimi
Mam problem z butami narciarskimi. Mam bardziej rozbudowaną kość na zewnętrznych stronach stóp. Wydaje mi się ze mi się to powoli powiększa. Jak jeżdżę na nartach to BARDZO bolą mnie stopy. Aż tak, że odechciewa mi się jeździć. Kupiłam buty narciarskie które są dosyć szerokie i cały czas mam ten sam problem. Byłam u ortopedy ale on powiedział mi że z tym trzeba żyć i nic się nie zrobi chyba że operacja. Ale ja słyszałam że po tych operacjach może być też jeszcze gorzej. Czy możecie polecić jakieś specjalne buty narciarskie? Zastanawiałam się nad przejściem na snowboard (bo są miękkie buty) ale to mnie wcale nie pociąga, tym bardziej że cały czas jeździłam tylko na nartach. Macie jeszcze jakieś pomysły?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Problem z butami narciarskimi
Cytat:
http://windsport.pl/import/sidas/conformable/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
DZIEKUJE!!! Nie wiedziałam ze coś takiego istnieje! Musze sobie po prostu rozciągnąć skorupę buta w miejscu w którym mam szerszą nogę i powinno być lepiej! Już znalazłam w swoim mieście taki punkt co to robi. Ufff a myślałam już że koniec z jazdą na nartach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
zawsze jest jakieś rozwiązanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Nie trzeba od razu nowych butów kupować, można poszukać w komisach, starszy sprzęt rzadziej się psuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Czy pomoże okaże się w okolicach lutego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.