![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Scent Bar XIV
Witam i czynię honory
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-03-17 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIV
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zmysłowość, upór, bezwzględność, pamiętliwość, zazdrość. Kobiety skomplikowane w wymaganiach seksualnych. Trudne do zaspokojenia tak ilościowo, jak i jakościowo.
Robi się coraz lepiej... ![]() i dalej: Księżyc w Skorpionie - Typ kobiety 'wampa' o działaniu destrukcyjnym, typ 'modliszki', kobiety masochistki, która szuka autodestrukcji w miłości lub po prostu kobiety erotycznej. I jeszcze ( Gryczany się ucieszy): Nadmierna kochliwość może być przyczyną niewierności. Możliwość podejmowania prób odbicia cudzych partnerów.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-03-17 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ależ oczywiście,że u mnie znaczy to samo ![]() świetna kurtka ![]() Sikam czytając mój horoskop ![]() "Szorstki i fascynujący – erotycznie zbyt gorący. Cierpki, przykry, dociekliwy – w pracy dzielny, uporczywy. Konstelacja byle jaka łatwo może dać pijaka" ![]() "Kobiety skomplikowane w wymaganiach seksualnych. Trudne do zaspokojenia tak ilościowo, jak i jakościowo." ![]() resztę lepiej przemilczę ![]() edit: Madzik, mamy wspólnego horoskopa ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dochodze do wniosku, ze jestem, bylam i umre jakos osoba lekko pierdyknieta w mozg (w moim wypadku musk).
Wiosna idzie i wscik macziczny mam i zostaje mi window shopping heh. No ale, ze pociaga mnie 51letni facet to chyba nawet na mnie przegiecie bagiety. |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Veseno - dobrze wiedzieć, że z nas dwie takie aparatki
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
W końcu się załapałam na otwarcie nowej części
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | ||||
Zakorzenienie
|
Wellcome in SAJKO BAR
![]() Ta edycja niech będzie pod znakiem wszelkich zboczeń i odchyłów ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Już wiemy, czemu blogi zakłądasz... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-03-17 o 19:54 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
perfumowy zawrót głowy
|
No to pijemy
![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie aż 4 planety są w znaku skorpiona
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
O to ja lecę zedytować pierwszy post
![]() A ktoś w to wątpił? ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
To mnie zabiło. Po tym się już psychicznie nie podniosę:
Mąż często dużo starszy. Pani Rak rzadko kiedy jest bezdzietna. ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- To teraz proszę sobie zamontować jakieś psychodeliczne avki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Jak wino - im starszy tym lepszy
![]() A na cala reszte jak nie vaigra to wklad od dlugopisu (tanim, domowym sposobem - don't ask ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
ja już mam psychodeliczny
![]()
#18 |
Zakorzenienie
|
No to i ja dziś wpadam z wizyta do Sajko baru na jednego/jedną.
Mam "nalewkę" cebulowo-czosnkową ![]() Mam nadzieję ze nikogo nie zabije moim czosnkowym oddechem. Z desperacji wpyliłam tosta połówką główki czosnku i miodem ![]() Powiedziałabym ze było pyszne gdybym tylko cokolwiek czuła.
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |||
Zakorzenienie
|
o to chodzi!
![]() Dosyć świętości, dajmy wreszcie upust tłumionym zboczeniom i dewiacjom! ![]() Cytat:
![]() Czyli mąż będzie niszowy sucharek? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Madzik - ale avek! ![]() (w sumie mój też tu pasuje, mrr ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-03-17 o 20:12 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Z szefem i drugim szefem zawsze sobie zartujemy a cala nasza magiczna trojka potrafi zrobic seksualna (z)aluzje z praktycznie niczego. Wiec dzis sobie tak zaluzjami rzucalismy caly dzien, wymiennie ze zlosliwosciami.
I w pewnym momencie mowie do niego 'Co twoja zona w Tobie widziala?' On mina i rozmawia z moja kolezanka o jakiejs fakturze czy czym tam i rzuca 'A. masz linijke?' Na co ja na cale biuro 'i TY mowisz, ze to ja jestem filthy' On 'co? i ... nie, ja nie mialem tego na mysli ...' ja 'oh.' Biuro w ryk. |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Nindżopesz
|
Witam we w barze.
Nawet otwarcie ładnie zgrało się w czasie z moim pieprzeniem diety i chlaniem grzańca. |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec popieprze moje postanowienie by isc do wyra mega wczesnie by nadrobic zaleglosci we snie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Bo ja mam ambicje zostac wieszczem!
Poeta tylko glowa nie ta. |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Melduję się w nowym Sajko Barze i idę dalej tracić kasę na próbki minerałów
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Całkiem mi przypadły do gustu te minerały i też bym chętnie zgłębiła temat, ale jak sobie pomyślę, że tego jest milion marek, odcieni i formuł... chyba do końca życia musiałabym to testować ![]() ![]() ![]() ![]() I jeszcze mi się coś przypomniało - dziewczyny warszawskie, nie przymierza się któraś do zamówienia na BU? ![]() To już nie ma Świętego Baru? Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2010-03-17 o 21:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Nindżopesz
|
Wróciliśmy do starego dobrego Sex Baru.
A mnie się zebrało na Smęt Bar (połączenie MDB z grzanym winem tak na mnie działa), dodatkowo pooglądałam wieszaki na Szafie i stwierdziłam, że nie mam za grosz gustu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.