|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Konkurs z nagrodami Unimil! 20.10 - 9.11. 2008 Gorąco zapraszamy! Redakcja Wizaż.plMała, wielka niespodzianka z Unimilem Czy małe, niepozorne urządzenie może nas zaskoczyć? Okazuje się, że tak. Nowa propozycja – nakładka wibracyjna Unimil Pleasure vibes jest w stanie rozbudzić ukryte pragnienia. Trzy zakresowa prędkość nakładki pozwala na dostosowanie jej działania do aktualnych potrzeb. Miękka i elastyczna struktura ze stymulującymi perełkami pozwala na wzmocnienie efektu, a wyjątkowo długi czas działania baterii powoduje wydłużenie przyjemności. Unimil dba o pełne emocjonującego dreszczyku uniesienia! Weź udział w konkursie: Napisz jaki afrodyzjak najsilniej działa na Twojego partnera! Do wygrania 10 zestawów, w skład których wchodzą: nakładka wibracyjna, prezerwatywy, koszulka i długopis. Odpowiedzi prosimy przesyłać do 9 listopada 2008 na adres: konkurs@wizaz.pl z tytułem Unimil. E-mail powinien zawierać:
Konkurs przeznaczony jest tylko dla osób pełnoletnich! Pod uwagę będą brane tylko prawidłowo nadesłane maile. Ogłoszenie laureatów konkursu nastąpi 12 listopada 2008 na stronach serwisu www.wizaz.pl Gorąco zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie! Sponsor nagród – Unimil oraz Redakcja Wizaz.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Konkurs z nagrodami Unimil! 20.10 - 9.11. 2008 Gorąco zapraszamy! Redakcja Wiza
Rozwiązanie konkursu Unimil!
Jedna z nagrodzonych odpowiedzi: "Jak sadzę, największym i najbardziej podniecającym afrodyzjakiem dla mojego mężczyzny jest moje ciało. Gdy ocieram się o niego, dotykam go, każe błądzić jego dłoniom po moim delikatnym ciele...to działa ![]() W momencie kiedy się spotykamy, dobrze oboje wiemy na czym skończy się nasz kolejny miły, wspólny wieczór. Mimo, że gdy się poznaliśmy mój mężczyzna był...prawiczkiem od tego czasu minęło sporooo czasu i bardzo się "rozkręcił". Często zaskakuje mnie proponując nowe pozycje,nowe pozycje, bardzo to lubię i nigdy sex nie kończy się na jednym razie ![]() Również chciałabym zaskoczyć go czymś nowym i przyjemnym dla nas obojga... Czymś takim jak nakładka wibracyjna? ![]() Laureaci konkursu Unimil: 1. Monika Strzyżewska, Karczew 2. Alicja Tarnowska, Wrocław 3. Basia Staniów, Oświęcim 4. Zuzanna Napiórkowska, Wieczfnia Kościelna 5. Okoń Danuta, Bieruń Stary 6. Dorota Nieszporek, Rybnik 7. Monika Tomczak, Zielona Góra 8. Katarzyna Kamola, Warszawa 9. Joanna Wudarska, Nowa Wieś Wielka 10. Małgorzata Porzycka, Kielce Nagrody wyślemy kurierem. Gorąco dziękujemy za liczny udział w konkursie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.