|
Notka |
|
Sporty letnie, zimowe i wydarzenia sportowe Forum dla miłośników sportów letnich i zimowych. Tu dowiesz się wszystkiego o tym jak przygotować się do sezonu. Poczytasz o nowinkach sportowych. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dla fanek freeride'u:)
Są wśród was jakieś fanki freeride'u? Jeśli tak, zapraszam na stronę www.theemotions.com, na której za 2 dni będzie można zobaczyć foty i relacje z wyprawy F-secure Transilvania Trip. Podczas długiej, narciarskiej podróży, najlepsi polscy freeride'owcy odwiedzą mnóstwo świetnych miejsc, nakręcą o tym film i podzielą się z nami wrażeniami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dla fanek freeride'u:)
Oj, ale kretynka: www.theemotions.pl
! |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Hej!
Dla mnie każda forma jazdy na nartach to frajda, niestety freeride'u nie ma za bardzo jak uprawiać w Polsce. Poza tym to dość droga i czasochłonna impreza. Gdybym miała te dwie rzeczy to najpewniej szalałabym gdzieś we Włoszech. ![]() Stronka całkiem niezła.
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Uwielbiam włoskie stoki! Filmik obejrzę w wolnym czasie! A skąd wiesz o tych nowinkach
![]()
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ja właśnie jestem z Zakopanego i bardzo lubie jeździć poza trasą. dzisiaj sobota miałam takie plany a tu co! deszcz! ;( i chmury. a Kostek z resztą ekipy już wrócili. z tego co wiem, to montują już film. a zdjęcia z blogu mistrzowskie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
no wyprawa musiała być świetna ;p widać na zdjęciach z powrotu do Polski wielki smutek na ich twarzach ;p no i ja się nie dziwię ;p chciałbym kiedyś takiego sponsora znaleźć, żeby mi zafundował taką wyprawę ;p może skontaktuję się z tym F-Securem hhihi ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
nie tylko dla fanek - http://www.snowboard-mds.pl/index.ph...alin-2010.html
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
właśnie chyba 2 dni temu odświeżyli ;p tzn dodali nowy wpis. także chyba projekt jeszcze istnieje.. kolejny wpis planują pod koniec marca, bo jak napisali, ekipa się porozjeżdżała.. ;p
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:10.