|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kokieteria ;D
Hej dziewczyny mam pytanie jak kokietujecie swoich TŻ? Chodzi mi o to że chciałabym rozpalić mojego TŻ w jakiś fajny sposób...niewiem czy wytłumaczyłam o co mi chodzi :P
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kokieteria ;D
Hmm no ja np mam specyficzny styl całowania, taki przed seksem
![]() I jak chcę moją mendę rozpalić, jak jesteśmy gdzieś poza domem zazwyczaj, ze znajomymi, w kinie, albo na spacerze, zakupach, w pewnym momencie patrzę mu się tak prowokacyjnie w oczy i całuje właśnie w ten sposób ![]() I wiem że jak tylko wrócimy do domu, to już w przedpokoju się zacznie ![]() Zresztą uwielbiam go napalać jak wiem, że będziemy musieli trochę poczekać na bara bara ;] Do tego w ciągu dnia jak jest w pracy to dostaje jakiegoś smska z tekstem na co mam ochotę, albo że wczoraj było bosko i że liczę na to, że dziś postara się przebić wczorajszy wieczór ![]() I oczywiście ubranie, ubranie, no i ubranie ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Właśnie chciałabym rozpalić troszke swojego TŻ jakimiś gestami ;D np tuż przed wyjsciem na miasto ze znajomymi tak zeby myslał o mnie caly wieczor i o tym co mogloby sie wydazyc gdybysmy nie wyszli ;D Jakie gesty dzialaja na waszych meżczyzn?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hmm jeśli znajomi nie widzą, to polecam tuż przed wyjściem, jak już w kurtkach jesteście, przejechać ręką po jego kroczu (boże, jak to brzmi
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Elliannia wielkie dzieki za podpowiedz musze to wyprobowac? Może masz jeszcze jakies pomysly? Ja czasami zdrażnie sie ze swoim TŻ nachylam sie do pocalunku i gdy on chce mnie pocalowac to odsuwam sie delikatnie i delikatnie usmiecham kokieteryjnie ;D a po chwili on mysli ze znowu to zrobie a ja sie przyssiewam do jego ust heh
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Fajny ale trochę brutalny sposób to właśnie rozpalić go krótko przed jakimś wyjściem ze znajomymi... no ewentualnie po powrocie można to dokończyć.
![]() ja niestety lub stety znam małosubtelne sposoby ale na Tżta działają...zakładam mini, nie zakładam stanika, pokazuje mu cycki (tak po prostu), wypinam się przed nim.. można udawać,.że siega się coś z podłogi....albo po prostu zjeżdżam w wiadome miejsce.... z takich bardziej subtelnych to pikantne smsy w ciągu dnia.....ewentualnie jedzenie przed nim banana... takie banalne i prostackie ale działa ![]() ale najlepsza metoda to nie bawić się w żadne sztuczki tylko powiedzieć "jedziemy do marketu po chipsy a potem chce się z tobą kochać" ![]() ale ogólnie chodzi o jasny komunikat w stylu "ja tu rządzę"..niektórzy to lubią ![]() jeśli chodzi o macanie się na imprezach, wśród znajomych to nie w moim stylu.. nie ma nic gorszego niż idziemy gdzieś całą paczką a Pan x z Panią y idą z tyłu i ciągle się śliną na siebie... trochę szacunku i uwagi dla znajomych;-)
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja też nie lubie gdy ktos nie slini w moim towarzystwie ;P i sama tego nie robie ale takie dysktetne sygnalki do tż ;D gdy niekt nie widzi sa fajne...;D A co do tej brutalności to oczywiste ze mozna pozniej to dokonczyc ;D a pozatym takie jest życie... bywa czasami brutalne hehehehe
![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
A przy okazji moze znacie jakies fajne piosenki przy ktorych mozna pobaraszkowac?
![]()
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a do striptizu polecam klasyczne dla tego typu zabaw melodie... zresztą jest już o tym wątek;-) swoją drogą polecam nagrać swój występ na telefon i pokazać Tżtowi jak ktoś się wstydzi tańczyć na żywo ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
jeżeli chodzi o rozpalenie faceta to polecam właśnie gorący sms
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
U mnie rozpalanie jest jakieś takie naturalne i samo wychodzi. Wystarczy, że ja mam na coś ochotę, a mój TŻ zaraz to zauważa
![]() Chyba zawsze jak mój TŻ wspomina o baraszkowaniu, to patrze mu się prosto w oczy i uśmiecham się w taki charakterystyczny sposów. I jak sama pomyślę sobie o tym to robię podobną minkę. On już ją zna i jak ją zrobię, to odrazu łąpie o co mi chodzi ![]() A poza takimi naturalnymi metodami, to tez jestem dość bezpośrednia: czasem mówię po prostu, że mam na niego ochotę, czasem dotknę go delikatnie (po szyji, policzku, klacie), czasem dotknę sama siebie, np tak by na chwilę naciągnąć bluzkę, by mocniej opięła mój biust, przejadę rękami po talii, pośladkach, czasem wyciągam sie jak kociak, takie niby nic, ale działa na wyobraźnie ![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
kurcze a moj jest chyba jakis dziwny
![]() otoz jak nawet nie chce go rozpalic, to i tak sie rozpala gdy tylko poczuje moj kolczyk z jezyka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Świetna piosenka ![]() ![]() ![]() tez jestem za hip-hopowcami... fajne maja utworki ![]() heh "bogini seksu" chłopacy maja bujną wyobraźnię ![]() ![]() ![]() Znacie jeszcze takiego typu utworki ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.