|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rzabbocop
|
Remont kuchni
Czy znacie jakieś stronki, najlepiej bogato ilustrowane na temat urządzania wnętrz?
Szykuję się do remontu kuchni. Ustawienie mam opracowane, meble już mam. Szukam ciekawych pomysłów na wykończenie, dodatki, czegoś na podłogę. Jeśli chodzi o kolorystykę, to będę miała: dąb rusztikalny, zieleń, żołty (żółto-pomarańczowy). Przejżałam stosy gazet i kilka fajnych pomysłów znalazłam, a raczej zobrazowanie tego co sobie wymyśłiłam. (Gazetki sprzed kilku lat, innych nie mam). Chciałabym, żeby moja kuchnia była przytulna ale z charakterem, niebanalna. W chwili obecnej niezbyt mi się podoba. Najbardziej interesują mnie rzeczy, które mogę wykonć sama (ciekawa faktura ścian, jakieś zamieszanie z kafelkami, ozdobienie czegoś) a nie to co można kupić. Kuchnia nie jest duża ale też nie całkiem malutka, nie chciałabym jej przytłoczyć czymś. Może któraś z Was ostatnio coś remontowała i orientuje sie, gdzie szukać w necie takich rzeczy? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Remont kuchni
Hej!
![]() Możesz zaglądnąć na stronkę www.dobrewnetrze.pl. Kliknij na PORTRETY WNĘTRZ i w wyszukiwarkę wpisz słowo "kuchnia". Może znajdziesz tam coś ciekawego. A niżej załączam kilka fotek ze swoich zbiorów ![]() Życzę Ci owocnych poszukiwań i remontowej weny twórczej ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrowionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rzabbocop
|
Re: Remont kuchni
Ivi napisał(a):
> Możesz zaglądnąć na stronkę www.dobrewnetrze.pl. Kliknij na PORTRETY WNĘTRZ i w wyszukiwarkę wpisz słowo "kuchnia". Może znajdziesz tam coś ciekawego. A niżej załączam kilka fotek ze swoich zbiorów ![]() Dzięki za stronkę, jak będę miała dostąp do netu to sobie pooglądam, w tej chwili jestem w kawiarence ![]() > Życzę Ci owocnych poszukiwań i remontowej weny twórczej ![]() ![]() ![]() ![]() Ja remonty uwielbiam ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś fajne stronki to poproszę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.