|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() zdrowe odchudzanie -20kg^^
witam ^^
jestem tu nowa zaczynam odchudzanie mam do stracenia dobre 20kg nie mam określonego czasu na to może macie jakieś sprawdzone sposoby co możne przyspieszyć itd.. a schudnąć chce bo nie przytyłam przez to ze się obżerałam czy cuć leczyłam się antykoncepcją po zakończeniu leczenia strasznie zaczęłam tyć złe się czuje z tym brzuchem bo wszystko na brzuchu się odłożyło a biust to masakra ![]() wiec dołączajcie się w grupie raźniej ![]() piszcie o swoich odkryciach związanych z odchudzaniem co na was dobrze działa itd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: zdrowe odchudzanie -20kg^^
Widzę że jesteś z Opola i patrząc na rok 1991 to chyba nawet jesteśmy w tym samym wieku?
![]() Ja polecam South Beach. Pierwsze dwa tygodnie są ciężkie, ale poza tym dieta, a właściwie styl życia jest bardzo prosty. Mamy dozwolone i niedozwolone produkty więc nie ma problemu z liczeniem kalorii, tabelami, wykresami. Jeśli byłabyś zainteresowana to polecam internet, mogę podać CI konkretne strony z przepisami jeśli chcesz. Możesz też śmiało pisać do mnie na pw. I oczywiście dodatkowo aktywność fizyczna, ja jeżdżę na rowerze, biegam (a właściwie truchtam ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
ja jestem bardziej z okolic Krapkowic ^^ znam dużo sposobów na to by chudnąć jeździłam do dietetyczki było ok waga schodziła pomału ale centymetry bardzo szybko w ciągu 3 miesięcy w pasie było - 15 cm co mnie bardzo cieszyło bo przeszkadza mi ten brzuch
![]() wiec teraz wiem jak jeść itd. ale szukam czegoś co da szybszy efekt żeby się ruszyło bo od dawna stoję z waga a dieta ruch u mnie to codzienność. czerwona herbata pomoże coś w tym czy to taki pic na wodę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Aby schudnąć, jak piszesz około 20 kg trzeba naprawdę wziąć się za siebie - dieta + ruch + jakiś suplement + zielona lub czerwona herbata i czas - 2 lata, przy wolnej przemianie materii i wadze powyżej 100 kg. Takie są głównie zalecenia lekarzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.